De oplossing voor een kwetsbare en gevoelige huid

Cetaphil products

Meer dan 2 miljoen Nederlanders lijden aan een chronische huidaandoening*. Cetaphil® is een therapeutische huidverzorgingslijn aanbevolen door dermatologen bij de meest voorkomende huidaandoeningen zoals droge gevoelige huid psoriasis, rosacea, eczeem en acne. Cetaphil helpt om een kwetsbare en gevoelige huid te beschermen en gezond te houden en een beschadigde huid te herstellen. Het product assortiment is hypoallergeen, parfumvrij en verstopt poriën niet.*Onderzoeksrapport 'Huidaandoeningen in de huisartspraktijk’ UMC St. Radboud in opdracht van de Stichting Nationaal Huidfonds

Cetaphil aanbevolen door dermatologen

Een kwetsbare en gevoelige huid heeft goede verzorging nodig. Cetaphil is speciaal ontwikkeld voor de huid die meer zorg nodig heeft. De milde formulering maakt Cetaphil geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. Cetaphil geniet al 70 jaar geloofwaardigheid bij artsen & patiënten wereldwijd dankzij klinisch bewezen resultaten. Het assortiment is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bestaat uit 3 specifieke productlijnen:

Cetaphil products

Cetaphil

Voor de gevoelige en droge tot zeer droge huid

Cetaphil is een dagelijkse en complete huidverzorgingslijn voor de gevoelige en droge tot zeer droge huid. Naast dagelijkse verzorging van de huid is de Cetaphil te gebruiken ter ondersteuning van verschillende dermatologische behandelingen. De lijn bestaat uit producten om de huid te reinigen en te hydrateren. De Cetaphil producten kunnen met elkaar gecombineerd worden om een optimaal resultaat te verkrijgen.

Cetaphil Restoraderm

Voor de zeer droge tot eczeem gevoelige huid

Cetaphil Restoraderm is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van de zeer droge tot eczeem gevoelige huid. De productlijn bestaat uit een voedende huidreiniger en een voedende hydraterende emulsie, die in combinatie met elkaar zijn te gebruiken. Het helpt de huidbarrière te herstellen met Ceramiden en Natural Moisturizing factors dankzij een gepatenteerde filaggrine technologie. Deze natuurlijke vochtigheidsfactor zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft en haar soepelheid en elasticiteit behoudt.

Cetaphil DermaControl

Voor de acne gevoelige huid

De productlijn van Cetaphil Dermacontrol is speciaal ontwikkeld als dagelijkse en complete huidverzorging ter ondersteuning bij de behandeling van de acne gevoelige huid.