Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine c>Vitamine c capsules

CellCare Vitamin C Essentials Capsules 180CP

Bevat 5 vormen van vitamine C

38,00
  • Merk:  CellCare 
  • Inhoud: 180CP
  • EAN: 8717729084182
  • Op voorraad:  8  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
CellCare Vitamin C Essentials bevat 5 verschillende vormen van vitamine C in hoge doseringen in één capsule.

Calcium- en magnesium ascorbaat zijn ontzuurde vormen van vitamine C en daardoor minder prikkelend voor de maag. Daarnaast worden deze vormen van vitamine C zeer goed opgenomen door het lichaam.

Het Acerola extract is rijk aan vitamine C en bioflavonoïden, die afbraak van vitamine C voorkomen en de opname nog verder verbeteren.

Ascorbyl palmitaat is een vitamine C vorm, die zowel wateroplosbaar als vet oplosbaar is, waardoor het in het lichaam beter inzetbaar is.

Ascorbinezuur is de zure vorm van vitamine C. Het ondersteunt net als bovenstaande vormen van vitamine C, een grote hoeveelheid aan lichaamsfuncties.

Vitamine C is betrokken bij zeer veel functies in het lichaam. Zo ondersteunt vitamine C het immuunsysteem en de weerstand, en is het goed voor de concentratie, het geheugen, leerprestaties en de gemoedstoestand.

Daarnaast vervult vitamine C een rol als antioxidant, waardoor het een celbeschermende functie heeft. Ook is vitamine C belangrijk voor de bloedvaten, de huid, het kraakbeen en het tandvlees en bevordert het de energiestofwisseling, waardoor vitamine C bij kan dragen aan het verminderen van vermoeidheid en moeheid.

Dosering
Dagelijks 1 -3 capsules bij de maaltijd met water innemen.

Ingredienten

Ingredienten
Hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), silicium dioxide.

Samenstelling
Per vegetarische capsule:
Vitamine C (Calciumascorbaat) 300 mg, Vitamine C (Magnesiumascorbaat) 100 mg, Ascorbinezuur 200 mg, Acerola extract 100 mg, Ascorbyl palmitaat 50 mg.

Allergenen Informatie
Groenten. Gegarandeerd vrij van gist, lactose, maïs, soja, gluten, conserveermiddelen, gelatine, dierlijke substanties, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over CellCare Vitamin C Essentials Capsules 180CP?