Hoofdpagina>Vitamines>Selenium>Selenium tabletten

CellCare Selenomethionine 200 Tabletten 90TB

Bevat Selenium

15,32
  • Merk:  CellCare
  • Inhoud: 90TB
  • EAN: 8717729084588
  • Op voorraad:  4  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
CellCare Selenomethionine 200 bevat maar liefst 200 microgram selenium in haar zeer goed opneembare L-selenomethionine vorm. Selenium is een voor het lichaam onmisbaar sporenelement dat veel belangrijke functies vervult in het lichaam. Door onder andere de intensieve landbouw bevatten de meeste groenten vaak onvoldoende selenium, waardoor de selenium inname bij veel mensen te laag is.

Selenium ondersteunt de weerstand en helpt bij de bescherming van gezonde cellen. Daarnaast ondersteunt selenium de schildklierwerking, heeft selenium een positieve invloed op de kwaliteit van sperma en is selenium goed voor haren en nagels.

Dosering
Dagelijks 1 tot 2 x daags 1 tablet bij de maaltijd met water innemen.

Waarschuwingen
Van doseringen van 200-400 mcg elementair selenium per dag zijn geen bijwerkingen geconstateerd. Bij hogere doseringen is het raadzaam om regelmatig de seleniumspiegel te controleren. Dagdoseringen boven 800 mcg elementair selenium kunnen selenose geven (herkenbaar aan knoflookgeur, gelige huid, haaruitval, gebitsverkleuring, luchtwegirritatie, misselijkheid, braken en/of geïrriteerdheid. Selenose verdwijnt na stoppen van seleniumsuppletie.

Ingredienten

Ingredienten
Cellulose mc (vulstof), magnesium stearaat (smeermiddel), silicium dioxide.

Samenstelling
Per vegetarische tablet:
Selenium-methionine 200 µg.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over CellCare Selenomethionine 200 Tabletten 90TB?

Meer uit ons assortiment