9370.039 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine b>Vitamine b complex

CellCare Methylation Essentials Tabletten 120TB

Vitamine B complex

36,97
  • Merk:  CellCare
  • Inhoud: 120TB
  • EAN: 8717729084519
  • Op voorraad:  8  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
CellCare Methylation Essentials bevat vitamine B2, B6, B12 en foliumzuur in hoge doseringen en tevens in hun natuurlijke vormen, die optimaal opgenomen worden door het lichaam. In veel (goedkopere) voedingssupplementen worden synthetische, niet-lichaamseigen vormen van B-vitaminen gebruikt. Bij een deel van de bevolking worden deze vormen van B-vitaminen niet optimaal omgezet in het lichaam.

Het voordeel van een supplement met de biologisch actieve vormen van B-vitaminen, zoals in CellCare Methylation Essentials, is dat deze beter opgenomen worden en in het lichaam niet meer omgezet hoeven te worden, waardoor ze direct voor het lichaam beschikbaar zijn.

Vitamine B2, B6, B12 en foliumzuur zijn belangrijke vitaminen, die bij veel belangrijke processen in het lichaam betrokken zijn, waaronder de energiehuishouding, genexpressie, hersenprocessen en een essentieel proces genaamd methylatie.

Methylatie vindt in alle cellen plaats en is betrokken bij een groot aantal processen, waaronder (gezonde) celdeling, de genexpressie, de aanmaak van antioxidanten en het maken van hormonen en neurotransmitters. Het is om deze reden dat methylatie zo essentieel is en goed dient te verlopen.

Zo zijn vitamine B6, B12 en foliumzuur goed voor je concentratie, geheugen, leerprestatie en gemoedstoestand. Bovendien ondersteunen ze je genexpressie. Daarnaast bevorderen vitamine B2, B6 en B12 ook je energiestofwisseling.

Dosering
Dagelijks 1 tablet bij een maaltijd met water of sap innemen, tenzij anders geadviseerd door arts of therapeut.

Waarschuwing
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Ingredienten

Ingredienten
Vulmiddel (cellulose), vitamines, antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide.

Samenstelling
Per tablet:
[RI]: Vitamin B2 (riboflavine-5-fosfate) 10 mg [714%], Vitamin B6 (pyridoxaal-5-fosfate) 20 mg [1429%], folic Acid (L-5-methyltetrahydrofolate) 500 µg [250%], Vitamine B12 (methylcobalamine, adenosylcobalamine) 500 µg [20000%]

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over CellCare Methylation Essentials Tabletten 120TB?

Meer uit ons assortiment