Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Cadio Products Cadio Tongschraper 1ST
Cadio Products Cadio Tongschraper 1ST

Cadio Products Cadio Tongschraper 1ST

Korting 10%
4,68 4,21
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  35  stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Zorgt voor de juiste reiniging van de tong

Algemeen
Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het reinigen van de tong met een tongschraper essentieel is voor een gezonde mond, omdat het tandvleesproblemen en slechte adem reduceert.
Sommige mensen gebruiken een tandenborstel om de tong te reinigen.
Een tandenborstel is vaak ruw, neemt de laag met bacteriën, die de slechte adem veroorzaken, niet weg en zorgt vaak voor een neiging tot kokhalzen. Het geavanceerde, eenvoudige ontwerp van de Cadio Tongschraper zorgt voor de juiste reiniging van de tong en veroorzaakt niet of nauwelijks kokhalsneigingen. Door zijn optimale buigzaamheid kan de tongschraper de tong ver achterin de mond (de plek waar zich de meeste bacteriën bevinden) bereiken en schoonmaken.
Met de Cadio Tongschraper vindt de eerste behandeling van slechte adem plaats en worden tandvleesziektes en tandplak tegengegaan. Direct aansluitend wordt aangeraden om RetarDEX tandpasta en mondspoeling te gebruiken.

Hoe te gebruiken?
Houd de uiteindes van de tongschraper vast, zet hem op de tong, zo ver mogelijk naar achter. Schuif de tongschraper over uw tong naar voren, en schraap de vuillaag weg. Herhaal dit een aantal keren, reinig de tongschraper met water en gebruik de tongschraper minstens twee keer per dag voor het tandenpoetsen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist