DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Bronchostop

Bronchostop is de specialist in hoestdrank. Bronchostop is gebaseerd op een traditionele kruidengeneeskunde. Dit wordt speciaal gebruikt om slijm op te lossen en geeft verzachting voor de keel. Lees meer
  • Bronchostop Max 8-in-1 Hoestdrank 120ML

    Bronchostop Max 8-in-1 Hoestdrank | 120ML

    Voorraad: > 50
    15,99
  • Bronchostop Tijm- en Heemstwortelextract Hoestdrank 200ML

    Bronchostop Tijm- en Heemstwortelextract Hoestd... | 200ML

    Voorraad: > 50
    14,99
  • Bronchostop Direct Honing Hoestpastilles 20ST

    Bronchostop Direct Honing Hoestpastilles | 20ST

    Voorraad: > 50
    12,49
  • Bronchostop Direct Nacht 5-in-1 Hoestdrank 120ML

    Bronchostop Direct Nacht 5-in-1 Hoestdrank | 120ML

    Voorraad: > 50
    14,99
  • Bronchostop Direct met Honing Junior Hoestdrank 120ML

    Bronchostop Direct met Honing Junior Hoestdrank | 120ML

    Voorraad: > 50
    14,99
  • Bronchostop Direct met Honing Hoestdrank 120ML

    Bronchostop Direct met Honing Hoestdrank | 120ML

    Voorraad: > 50
    14,99
  • Bronchostop Hoestpastilles 20ST

    Bronchostop Hoestpastilles | 20ST

    Voorraad: 0
    8,49
    Blijf op de hoogte
  • Bronchostop Tijm- en Heemstwortelextract Hoestdrank 120ML

    Bronchostop Tijm- en Heemstwortelextract Hoestd... | 120ML

    Voorraad: 0
    10,89
    Blijf op de hoogte

Waarom hoesten we?

Hoesten is een natuurlijke reactie van het lichaam, het is een manier van het lichaam om de luchtwegen schoon te houden. Het kan dus gezien worden als een verdedigingsreactie. Zo kan een hoest opkomen als we stof of rook inademen of wanneer we plotseling van een koude naar warme tempratuur wisselen. Daarnaast kan hoesten een symptoom zijn als de gezondheid van het lichaam wat minder is, bijvoorbeeld wanneer we verkouden zijn.

Hoe ontstaat een verkoudheid?

Een verkoudheid wordt veroorzaakt door een verkoudheidvirus. Van dit soort virussen zijn er een heleboel, een verkoudheidje komt dan ook vrij vaak voor. Meestal raken we met deze virussen besmet doordat ze in vochtdruppeltjes in de lucht zitten en vervolgens het lichaam binnendringen. Daarnaast kunnen we besmet raken met een verkoudheidvirus bij het schudden van iemand zijn hand of het aanraken van een voorwerp waarop het virus aanwezig is.

Hoesten bij verkoudheid

Als we verkouden zijn, is het slijmvlies in de neus, bijholten en de keel ontstoken. Een ontstoken slijmvlies zwelt op en produceert veel slijm. Hierdoor kan de neus verstopt raken en wordt het ademhalen via de neus soms lastiger. Het ontstoken slijmvlies kan daarnaast geïrriteerd raken, wat kan zorgen voor een hoestprikkel.

Verschillende soorten hoesten

Bij een verkoudheid kunt u last krijgen van 2 verschillende hoesten: de droge hoest of een vastzittende hoest.

  • Droge hoest- Een droge, prikkel of kriebelhoest (niet-productieve hoest), deze hoest wordt veroorzaakt door irritatie van de bovenste luchtwegen. Bij deze hoest produceert iemand geen overmaat aan slijm. Dit wordt meestal behandeld met een verzachtend middel.
  • Vastzittende hoest- De vastzittende hoest is een productieve hoest, hierbij is er sprake van slijmvorming in de luchtwegen. In dit geval is de hoestreflex bedoeld om al het slijm op te hoesten en zo de luchtwegen schoon te maken. Om een vastzittende hoest te verzachten wordt meestal een slijmoplossend middel gebruikt.

    Bronchostop® voor elke hoest

    Het kan soms lastig zijn om te bepalen van welke hoest we last hebben en welke middelen we hiervoor kunnen gebruiken om de klachten te verlichten. Bronchostop* verlicht elke hoest en maakt het u eenvoudiger als u niet weet van welke hoest u last heeft of als uw hoest verandert. U hoeft dus niet te kiezen tussen een verzachtend of slijmoplossend middel.

    Bronchostop hoestdrank* bevat een combinatie van ingrediënten en heeft een tweevoudige werking:
    • Slijmoplossend: het verlicht vastzittende hoest door taai slijm
    • Verzachtend: verzacht bij een droge prikkelhoest

    Bronchostop is verkrijgbaar bij DeOnlineDrogist.nl in een hoestdrank in een verpakking van 120 en 200 ml en in een de vorm van hoestpastilles* in een verpakking van 20 stuks dat wordt gebruikt als slijmoplossend middel bij hoest en voor verzachting van de keel tijdens een verkoudheid.

    *Bronchostop is een traditioneel kruidengeneesmiddel. De indicaties zijn uitsluitend gebaseerd op reeds lang bestaand gebruik. De pastilles bevatten tijmextract en de hoestdrank bevat tijm- en heemstwortelextract. Lees voor gebruik de bijsluiter.

    Bronchostop DIRECT**

    Bronchostop DIRECT** kunt u gebruiken voor directe verlichting bij elke hoest tijdens een verkoudheid. Met elke hoest bedoelen we droge en vastzittende hoest. Bronchostop DIRECT met honing kalmeert de hoestreflex in stadia van droge en vastzittende hoest door de hoestreceptoren te bedekken met een beschermende laag. De waardevolle hoofdbestanddelen honing en heemstwortel werken als een balsem die het ontstoken slijmvlies in de keel bedekt en daardoor verzacht. Het zorgt voor directe verlichting van elke hoest.

    Bij DeOnlineDrogist.nl zijn de volgende varianten van Bronchostop DIRECT met honing verkrijgbaar:
    • Bronchostop DIRECT** met honing hoestdrank is geschikt voor volwassenen en kinderen van 12 jaar. De hoestdrank bevat met name natuurlijke ingrediënten en is alcohol-, lactose- en glutenvrij.
    • Bronchostop DIRECT** met Honing Junior is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Deze hoestrank bevat voornamelijk natuurlijke ingrediënten en is lactose, gluten en alcoholvrij. De Bronchostop DIRECT met Honing Junior Hoestdrank is geschikt om voor het slapen te gebruiken.
    • Bronchostop® bestellen bij DeOnlineDrogist.nl

      Heeft u last van een hoest en wilt u uw hoest verlichten? De Bronchostop producten zijn online verkrijgbaar bij DeOnlineDrogist.nl. Heeft u vragen over het product of wilt u meer informatie over uw hoest? Onze gediplomeerde drogisten staan 7 dagen per week voor u klaar met deskundig advies.

      ** Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing

      KOAG/KAG - nr. 24-0120-0333

      jonge vrouw met blauwe trui last van keel en hoest