Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine d

Bonusan Vitamine D3 7.5mcg Druppels 30ML

Handig in te nemen, ook voor kinderen

10,99 10,44
  • Merk:  Bonusan 
  • Inhoud: 30ML
  • EAN: 8711827109228
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Ondersteunt en activeert het afweersysteem; Bevordert de opname van de mineralen calcium en fosfor in het lichaam; Verhoogt de weerstand van het organisme; Verhoogt de opname van kalk in botten; voor opbouw en behoud van botten en beenderstelsel; Voor sterke botten en tanden; Bevordert het (natuurlijk) afweersysteem van de lichaamscellen; De Gezondheidsraad beveelt senioren en mensen met een donkere huidskleur aan extra vitamine D te gebruiken ter versterking van de botten; Het Voedingscentrum adviseert alle kinderen beneden de leeftijd van 5 jaar om een vitamine D supplement te nemen. Dit advies geldt ook voor zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven en voor vrouwen vanaf 50 jaar en mannen vanaf 60 jaar; De vitamine D3 is opgelost in extra vierge olijfolie.

Dosering

Tenzij anders voorgeschreven dagelijks 1 of 2 druppels innemen.

Waarschuwing
Conform de Warenwet zijn wij verplicht op het etiket van dit product te vermelden: "Dit product bevat een hoeveelheid vitamine D die uitsluitend geschikt is voor kinderen tot en met zes jaar, zwangeren en zogenden evenals voor personen van 60 jaar en ouder." Wij zijn echter van mening dat dit product niet alleen veilig te gebruiken is door deze kwetsbare groepen, maar door iedereen, ook alle volwassenen.

Ingredienten

 

Samenstelling per druppel:
Vitamine D3 (cholecalciferol) 7,5 mcg (300 IE)
in een basis van extra vierge olijfolie

Ingredienten
Cholecalciferol, vulstof (olijfolie (extra vierge)).

Bevat geen:
GMO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. 

 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Vitamine D3 7.5mcg Druppels 30ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100