Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine b>Vitamine b6

Bonusan Vitamine B6 Plus 50mg Capsules 60CP

Houdt de geest helder

13,49 12,82
  • Merk:  Bonusan 
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8711827009863
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen

Bonusan Vitamine B6 plus 50 mg bevat de combinatie van vitamine B6, B12 en foliumzuur; vitamines die een essentiële rol spelen in de homocysteïnestofwisseling. Homocysteïne is een in hoge concentraties giftig stofwisselingsproduct van het aminozuur methionine en is onder meer een krachtige initiator van vrije radicaalreacties. Een verhoogd homocysteïnegehalte is slecht voor hart en bloedvaten, hersenen, gewrichten en botten.

Vitamine B6 plus:
- Helpt bij het verlagen en laag houden van het homocysteïnegehalte;
- Houdt de bloedvaten schoon;
- Houdt de geest helder;
- Ondersteunt alle methyleringsprocessen in het lichaam; methylering is een belangrijk biochemisch proces waarbij een methylgroep (-CH3) wordt overgedragen (bijvoorbeeld bij de aanmaak van neurotransmitters);
- Ondersteunt bij ongemakken rondom de menstruatie.

Hoe te gebruiken?

Dagelijks 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Voor een regelmatige menstruatie: beginnen op de 7e cyclusdag en innemen tot de menstruatie. Dit schema maandelijks herhalen.

Waarschuwing
Hoge doseringen (5-10 mg) foliumzuur (Vitamine B6 plus 50 mg bevat 1 mg) kunnen bij epileptici toevallen uitlokken. Daarom wordt voorzichtigheid aangeraden bij gebruik van dit middel door epileptici. Invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Naast dit product wordt een goede basisvoeding aanbevolen, evenals een basissuppletie van Multi Vital Forte, Vitamine C-1000 ascorbatencomplex en Omega-3 drinkolie (of Omega-3 capsules).
Ingredienten

Samenstelling per capsule:
Vitamine B6 (pyridoxine HCl)     50 mg
Vitamine B12 (cyanocobalamine)     400 mcg
Foliumzuur     1000 mcg

Ingredienten:
microkristallijne cellulose, cellulose (HPMC), magnesiumstearaat.

Bevat geen:
GMO, maïs, soja, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Vitamine B6 Plus 50mg Capsules 60CP?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 16