Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine b>Vitamine b12

Bonusan Vitamine B12 1000 mcg Plus Tabletten 90TB

Ondersteunt de hersenstofwisseling

16,99 16,14
  • Merk:  Bonusan 
  • Inhoud: 90TB
  • EAN: 8711827008835
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Bonusan Vitamine B12 1000 mcg
Ondersteunt de hersenstofwisseling;
Is van belang voor een goede gemoedstoestand;
Houdt de geest helder;
Is van belang voor het zenuwstelsel;
Ondersteunt de aanmaak van rode bloedcellen, DNA en RNA;
Is van belang voor het behoud van sterke botten;
Is essentieel voor de stofwisseling van homocysteïne.

Hoe werkt het?
Werking
Vitamine B12komt uitsluitend voor in voedingsmiddelen van dierlijke herkomst, zoals lever, gevogelte, eieren, melk, tonijn, haring en makreel. Vitamine B12 is het enige wateroplosbare vitamine, waarvan significante hoeveelheden in het lichaam kunnen worden opgeslagen. Door de sublinguale toedieningsvorm van dit product wordt het normale absorptieproces van vitamine B12 omzeild en wordt de vitamine direct langs het mondslijmvlies in het bloed opgenomen. Op deze manier wordt de absorptie van (hoge doses) vitamine B12 optimaal ondersteund.

Gebruiksadvies
Dagelijks 1 zuigtablet in de mond laten smelten, totdat deze helemaal is opgelost. Het blijkt dat doseringen boven de 1.000 microgram vitamine B12 per dag geen extra effect hebben. Wanneer de zuigtablet wordt doorgeslikt nog voordat deze is opgelost, kan toch nog een deel van de vitamine B12 worden opgenomen, omdat ook in de maag en in het eerste deel van de dunne darm vitamine B12 door diffusie kan worden opgenomen.

Tip
Foliumzuur is aan de formule toegevoegd, omdat vitamine B12 en foliumzuur sterk overeenkomende biologische functies hebben. Foliumzuur helpt bij de productie van rode bloedcellen. Ook is het betrokken bij de afbraak van proteïnen en bij de aminozuurstofwisseling. Door de nauwe betrokkenheid bij de DNA- en RNA-synthese speelt foliumzuur een belangrijke rol bij de groei en deling van cellen.
Ook Vitamine B6 plus 50 mg en andere synergisten zijn nodig bij de stofwisseling van vitamine B12. Ook het gebruik van SAMe-400 Complex (of TMG poeder, dat SAMe kan genereren) als universele methyldonor, kan de behandeling met vitamine B12 goed ondersteunen. Naast dit product wordt een goede basisvoeding aanbevolen, evenals een basissuppletie van Multi Vital Forte, Vitamine C-1000 ascorbatencomplex en Omega-3 drinkolie (of Omega-3 capsules).


Ingredienten

 

Samenstelling per zuigtablet:
Vitamine B12 (als cyanocobalamine)     1000 mcg
Foliumzuur     600 mcg

Ingredienten:
dextrose, oligosachariden, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat, natuurlijke sinaasappelaroma.

Bevat geen:
GMO, soja, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

 

 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Vitamine B12 1000 mcg Plus Tabletten 90TB?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 74