9369.974 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Fytotherapie

Bonusan Viscum Album Complex 30ML

Houdt een normale en evenwichtige bloeddruk en bloedsomloop in stand

11,49 10,80
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 30ML
  • EAN: 8711827021087
  • Op voorraad:  10  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Viscum album complex is specifiek samengesteld om een normale en evenwichtige bloeddruk en bloedsomloop in stand te houden. Het heeft ontspannende en regulerende eigenschappen. Het bevordert de conditie van de bloedvaten en houdt deze elastisch en soepel.
Door de gunstige invloed op hart, bloedvaten, bloedsomloop en de bindweefselversterkende eigenschappen is Viscum album complex als tonicum tevens geschikt voor ouderen.

Hoe werkt het?
Werking
Viscum album (maretak of vogellijm) heeft in de geschiedenis altijd een heel bijzondere plaats ingenomen met veel symbolische betekenissen. Hippocrates raadde deze plant al aan voor het bloed. De Kelten zagen de maretak als heilige plant en symbool voor vruchtbaarheid en geluk en in de signatuurleer werd Viscum album geroemd om zijn helende krachten. Als parasitair groeiende plant (vogellijm groeit op de tak van een boom) zou hij ziekmakende factoren in zich opnemen. Viscum album heeft met zijn inhoudsstoffen onder andere flavonen, aminen en aminozuren een zeer gunstige invloed op hart en bloedvaten en kan als tonicum ingezet worden voor het behoud van een gezonde bloeddruk.
Equisetum arvense (heermoes) is één van de planten met een zeer hoog gehalte aan kiezelzuur (bindweefselversterkend). Tevens bevat heermoes andere mineralen en flavonoïden, waardoor het goed is voor de conditie van de bloedvaten, de vochtbalans en de nieren.
Capsella bursa (herderstasje) is een plant met zeer bijzondere eigenschappen. Het heeft zogenaamde amfotere eigenschappen, dat wil zeggen aan elkaar tegengesteld. Het bevat inhoudsstoffen (choline, acetylcholine, histamine, tyramine, proline) die zowel een cholinergisch als een adrenergisch effect hebben. Herderstasje heeft zo invloed op zowel het sympatische als het parasympatische zenuwstelsel. Andere inhoudsstoffen als flavonoïden, looistoffen en organische zuren hebben een gunstige invloed op de bloedsomloop. Het versterkt dit complex en helpt bij het in stand houden van een goede en gezonde bloeddruk.
Veronica beccabunga (beekpunge) bevat als inhoudsstoffen bitterstoffen, looistoffen en het glycoside aucubine. Het activeert de reinigende eigenschappen van de lymfe en nieren en zuivert het bloed.

Gebruiksadvies
3 tot 4 maal daags 15 tot 20 druppels.

Waarschuwing
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatieperiode.
Invloed op geneesmiddelen of gezondheidsproducten is mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Goede combinatie met onder andere Aesculus complex, Centaurium Rosmarinus complex, Crataegus oxyacantha, Foenum-graecum complex, Hamamelis complex, Solidago complex, Taraxacum complex.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Samenstelling per 100 ml druppels:
Equisetum arvense herba (2:1)     30 ml
Capsella bursa pastoris herba (2:1)     30 ml
Veronica beccabunga herba (2:1)     30 ml
Viscum album folia cum germina (2:1)     10 ml
alcoholgehalte 51% (v/v)

Etiket
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Viscum Album Complex 30ML?

Meer uit ons assortiment