Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.712 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Populaire supplementen>Antioxidanten

Bonusan Topsport Santioxan Capsules 60CP

Een antioxidantencomplex

27,49 25,84
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8711827012535
  • Op voorraad:  4  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Topsport Santioxan is een antioxidantencomplex dat is samengesteld volgens de nieuwste inzichten. Een optimale antioxidantstatus in het lichaam is belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid. Zuurstof is van levensbelang en noodzakelijk voor diverse oxidatieve energieproducerende processen. Daarnaast leidt blootstelling aan zuurstof tot ongewenste vorming van (zuurstof)radicalen. Het lichaam beschikt over enzymatische en niet-enzymatische antioxidanten (vitamine C, vitamine E, carotenoïden, selenium, glutathion, L-cysteïne). Glutathion vervullt daarin een belangrijke 'poortwachtersfunctie'. Mede door toevoeging van cysteïne en selenium als glutathionprecursors is Topsport Santioxan een bijzonder complete formule.
Topsport Santioxan bevat een bijzonder compleet spectrum aan niet-enzymatische (vitamineuze) antioxidanten in de meest actieve vorm: natuurlijke vitamine E, bètacaroteen met natuurlijke gemengde carotenoïden, vitamine C als ascobaat en met bioflavonoïden, aangevuld met selenium en cysteïne, wat belangrijke bouwstoffen zijn van glutathion.
Vrij van GMO, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, gelatine, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Gegarandeerd dopingvrij.

Hoe te gebruiken?
Dagelijks 1 capsule voor het ontbijt innemen. Bij intensief gebruik 2 maal daags 1 capsule voor de maaltijd innemen. Bij voorkeur de inname over de verschillende maaltijden spreiden. Bij slikproblemen mag capsule geopend worden.

Etiket
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Topsport Santioxan Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment