Bestel nu
0
€ 0,00
Bonusan Taraxacum Complex Tabletten 135TB
Bonusan Taraxacum Complex Tabletten 135TB
Bonusan Taraxacum Complex Tabletten 135TB1

Bonusan Taraxacum Complex Tabletten 135TB

11,49 10,80
  • Merk: Bonusan
  • Inhoud: 135TB
  • EAN: 8711827030980
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  20  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

Productbeschrijving

Kruidencomplex op basis van Taraxacum officinale (paardenbloem)

Algemeen
Bonusan Taraxacum Complex Tabletten is een kruidencomplex op basis van Taraxacum officinalis (paardenbloem). Het bevat het belangrijke taraxine. Daarnaast bevat het complex Hypericum perforatum (sint-janskruid) en Mentha piperita (pepermunt) folia).

De uitgebreide kwaliteitscontroles bij Bonusan zijn een garantie voor de hoge kwaliteit en zuiverheid van dit product. Er is daarom gekozen voor uitsluitend de beste kwaliteit grondstoffen en uitgebalanceerde samenstelling voor dit product.

Dosering
3 tot 4 maal daags 2 tot 4 tabletten. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatieperiode. Invloed van Hypericum op anti-coagulantia, antidepressiva (SSRI's), ciclosporine, digoxine en theofylline is bekend. Tevens zijn invloeden mogelijk op medicatie voor hypo-/ hyperglycaemie, hypo-/ hypertensie en functionele of pathologische hartaandoeningen. Raadpleeg hiervoor deskundige. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.


Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Ingrediënten

Samenstelling per 6 tabletten

Hypericum perforatum (sint-janskruid) herba

90 mg

Mentha piperita (pepermunt) folia

90 mg

Taraxacum officinale (paardenbloem)

570 mg

Ingrediënten
Vulstof (bevat lactose (melksuiker), microkristallijne cellulose (celullosegel)), paardebloem (Taraxacum officinale), pepermunt (Mentha piperita), sint-janskruid (Hypericum perforatum), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

Allergenen informatie
Bevat lactose. 

Etiket Waarschuwingen

Sint Janskruid kan de werking van geneesmiddelen nadelig beïnvloeden. Bij gebruik van een geneesmiddel in combinatie met een middel met Sint Janskruid wordt u geadviseerd om contact op te nemen met uw arts of apotheker die u nadere informatie kan geven of de combinatie tot een dergelijke wisselwerking kan leiden of niet.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist