9368.785 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Neus (en vrijer ademen)>Supplementen vrijer ademen

Bonusan Plantago Major Complex 30ML

Specifiek ontwikkeld voor de luchtwegen

11,49 10,80
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 30ML
  • EAN: 8711827020318
  • Op voorraad:  22  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Agemeen
Plantago major complex is specifiek ontwikkeld voor de luchtwegen. Het ontspant, geeft verlichting om vrijer te ademen en is een opbouwcomplex voor herstel en behoud van gezonde en vitale luchtwegen. Het is uitermate geschikt voor langer gebruik en kan zonder bezwaar bij kinderen ingezet worden. Door de bindweefselversterkende eigenschappen is Plantago major complex goed om de vitaliteit van de luchtwegen te bevorderen na bijvoorbeeld langdurige belasting van dit systeem.
Dit complex is met zijn bitterstoffen en slijmstoffen tevens goed voor de maag- en darmfunctie (versterkend en beschermend).

Hoe werkt het?
Werking
Plantago major (grote weegbree) is met zijn bijzondere samenstelling aan inhoudsstoffen (onder andere mineralen, aucubineglycosiden, slijmstoffen, looistoffen, bitterstoffen) zeer breed inzetbaar voor de luchtwegen. De rijkheid aan mineralen als kiezelzuur, kalium en zink geven deze plant versterkende eigenschappen. Slijmstoffen hebben een specifiek beschermende en verzachtende invloed op de luchtwegen.
Allium cepa (ui) is met zijn hoge gehalte aan etherische oliën, flavonoïden en zwavelhoudende verbindingen (allicine, propylalliine en cycloalliine) ondersteunend voor het afweersysteem en heeft daarnaast reinigende eigenschappen in de spijsvertering.
Thymus vulgaris (tijm) bevat in hoge mate etherische oliën (met onder andere thymol en carvacrol). Het verhoogt de immuniteit, ontspant en geeft verlichting in de luchtwegen, waardoor men weer vrijer kan ademen.
Pimpinella anisum (anijs) is met zijn voornaamste bestanddeel etherische oliën, waarin voor het overgrote deel transanethol zit, zeer verzachtend en ontspannend voor de luchtwegen en de kriebel in de keel.
Melissa officinalis (citroenmelissa) bevat belangrijke inhoudsstoffen als etherische oliën (met citronellal en citral), looistoffen, flavonoïden en bitterstoffen. Het heeft mild ontspannende en rustgevende eigenschappen voor het zenuwstelsel en de spijsvertering (belangrijk in verband met reflectoire prikkeling van de luchtwegen).

Gebruiksadvies
3 tot 4 maal daags 15 tot 20 druppels.

Waarschuwing
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatieperiode.
Invloed op geneesmiddelen en gezondheidsproducten is mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Goede combinatie met onder andere Angelica complex, Chelidonium centaurium complex, Echinacea complex, Equisetum complex, Hypericum complex, Myroxylon complex.


Ingredienten

Samenstelling per 100 ml druppels:
Plantago major herba (2:1)     27,5 ml
Allium cepa bulbus (2:1)     27,5  ml
Thymus vulgaris herba (2:1)     15 ml
Pimpinella anisum fructus (1:10)     15 ml
Melissa officinalis folia (2:1)     15 ml
alcoholgehalte 63% (v/v)

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Plantago Major Complex 30ML?

Meer uit ons assortiment