9371.342 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Fytotherapie

Bonusan Passiflora Incarnata 30ML

Goed te gebruiken voor de spanningen van de dag

11,49 10,80
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 30ML
  • EAN: 8711827025931
  • Op voorraad:  11  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Passiflora is goed te gebruiken voor spanningen van de dag. Denk in dit verband aan bijvoorbeeld een zenuwachtig en prikkelbaar gevoel tijdens de overgang, in momenten dat het je even te veel wordt of onrustgevoelens in de nacht.
Bij kinderen die rusteloos zijn en veel innerlijke onrust hebben, is Passiflora de natuurlijke rustgever en heeft het een gunstige invloed op de slaapfunctie.
In ontspannende en rustgevende zin is het goed voor het hart, de spijsvertering en het zenuwstelsel. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat Passiflora incarnata gunstig is voor het behoud van een goede gezonde bloeddruk.
Passiflora incarnata past specifiek bij diegenen met een grote emotionele gevoeligheid ten gevolge van gebeurtenissen (bijvoorbeeld een onverwerkt verlies of conflict) waaronder men lijden kan.

Hoe werkt het?
Werking
Passiflora incarnata (passiebloem) heeft in zijn naam het woord ‘passio’. Dit betekent in letterlijke zin ‘lijden’ en werd door de wondermooie en bijzondere vorm van zijn bloem in verband gebracht met het lijden van Christus. In de bloemvorm zag men de doornenkroon, de drie spijkers (drie stampers) en de vijf stigmata (meeldraden) van Christus. Hiermee gaf men min of meer aan dat deze plant specifiek geschikt is te gebruiken in periodes van grote geestelijke inspanning en/of langdurige belasting in bijvoorbeeld een verwerkingsproces (lijden of onder iets gebukt gaan). Passiflora bevat onder andere de alkaloïden uit de harmaangroep (onder andere harmaan en norharmaan) en flavonoïden (onder andere vitexine), welke stoffen mede verantwoordelijk zijn voor de ontspannende en rustgevende eigenschappen van deze plant. Andere inhoudsstoffen als coumarinen, etherische oliën en fytosterolen hebben een ondersteunende en regulerende functie.

Gebruiksadvies
3 tot 4 maal daags 15 tot 20 druppels.

Waarschuwing
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatieperiode.
Invloed op MAO-remmers is bekend. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Goede combinatie met onder andere Angelica complex, Avena sativa complex, Centaurium Rosmarinus complex, Crataegus complex, Humulus complex, Hypericum perforatum, Hypericum complex, Lavandula complex, Melissa complex, Panax ginseng, Viscum album complex, Valeriana complex.


Ingredienten

Samenstelling per 100 ml druppels:
Passiflora incarnata herba (2:1)     100 ml
alcoholgehalte 70% (v/v)

Informatie folder
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Passiflora Incarnata 30ML?

Meer uit ons assortiment