Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9369.662 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine c>Vitamine c capsules

Bonusan Neuronyl Capsules 60CP

Bevordert een gezonde hersenstofwisseling

28,59 26,88
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8711827009597
  • Op voorraad:  24  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Neuronyl:
Bevordert een gezonde hersenstofwisseling;
Ondersteunt het algehele (centrale) zenuwstelsel;
Bevordert een gezonde emotionele en cognitieve ontwikkeling.

Hoe werkt het?
Werking
Neuronyl is een formule die is ontwikkeld ter stabilisering van de gevoelige hersenstofwisseling en ter verzorging van het neuronale systeem in zijn algemeenheid. Een formule die de belangrijkste nutriënten voor hersen- en zenuwweefsel levert en een optimale bescherming geeft aan ons kwetsbare neuronale systeem.
De formule bestaat hoofdzakelijk uit aminozuren; de chemische bouwstoffen van neurotransmitters. Een goede balans tussen de aminozuren is van groot belang voor een gezond (centraal) zenuwstelsel en een goede emotionele en cognitieve ontwikkeling. De bloedhersenbarrière beschermt het zeer gevoelige hersen- en zenuwweefsel tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Het is van groot belang deze bloedhersenbarrière in een optimale conditie te houden.

Gebruiksadvies
Dagelijks 1 tot 2 maal 1 capsule tenminste een half uur voor de maaltijd innemen. De capsules niet innemen met eiwithoudende levensmiddelen.

Waarschuwing
Niet gebruiken bij fenylketonurie (PKU) in verband met aanwezigheid van fenylalanine. Niet gebruiken naast MAO-remmers. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Voor een optimale werking van Neuronyl is het van belang de juiste synergisten aan te leveren. Zo is DHA Forte een belangrijke leverancier van het voor de hersenen zo belangrijke DHA. Tevens zijn zink, vitamine B3, vitamine B6, vitamine C, koper en ijzer belangrijke cofactoren. Naast dit product wordt een goede basisvoeding aanbevolen, evenals een basissuppletie van Multi Vital Forte, Vitamine C-1000 ascorbatencomplex en Omega-3 drinkolie (of Omega-3 capsules).


Ingredienten

Samenstelling per capsule:
Taurine     300 mg
L-Glutamine     200 mg
DL-Fenylalanine     50 mg
L-Tryptofaan     50 mg
L-Tyrosine     50 mg
OPC-Leucocyanidinen (uit druivenpitextract)     10 mg
CMP (cytidine-5'-monofosfaat)     5 mg
UMP (uridine-5'-monofosfaat)     3 mg

Ingredienten:
cellulose (HPMC).

Bevat geen:
GMO, maïs, soja, gist, gluten, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Informatie folder
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Neuronyl Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment