Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9370.034 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Neus (en vrijer ademen)>Supplementen vrijer ademen

Bonusan Myroxylon Complex 30ML

Bevordert een 'opgelucht ademhalen'

11,49 10,80
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 30ML
  • EAN: 8711827020868
  • Op voorraad:  24  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Myroxylon complex bevordert vooral een ‘opgelucht ademhalen’ en kan ingezet worden vanwege de verzachtende en zeer ontspannende invloed op de luchtwegen om vrijer te ademen. Het kan direct toegepast worden bij een nerveuze kriebel in de keel.

Hoe werkt het?
Werking
Myroxylon pereira (of Balsamum peruvianum) heeft als belangrijkste inhoudsstoffen cinnameïne, vrij kaneelzuur en benzoëzuur, vanilline en hars. De inhoudsstof vanilline is verantwoordelijk voor de zoete geur. Het mengsel van esters is voornamelijk ontspannend, antiseptisch en regenererend. Zij hebben een gunstige invloed op zowel de luchtwegen als nieren en blaas.
Hypericum perforatum (Sint Janskruid) heeft met zijn inhoudsstoffen looistoffen, flavonoïden en het hypericine sterk ontspannende en rustgevende eigenschappen.

Gebruiksadvies
3 maal daags 15 tot 20 druppels.

Waarschuwing
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatieperiode.
Niet gebruiken bij bestaande overgevoeligheid voor Myroxylon pereirae (Balsamum peruvianum); indien Myroxylon complex wordt toegepast bij aandoeningen van de luchtwegen, verdient het aanbeveling de druppels op een suikerklontje te druppelen en dit op te zuigen.
Invloed van Hypericum op anti-coagulantia, antidepressiva (SSRI's), ciclosporine, digoxine en theofylline is bekend. Tevens zijn invloeden mogelijk op medicatie voor hypo-/ hyperglycaemie, hypo-/ hypertensie en functionele of pathologische hartaandoeningen. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor deskundige.

Tip
Goede combinatie met onder andere Angelica complex, Drosera complex, Echinacea purpurea, Echinacea complex, Plantago major complex.


Ingredienten

 

Samenstelling per 100 ml druppels:
Balsamum peruvianum (Myroxylon pereira) (1:9)   70 ml
Hypericum perforatum herba (2:1)   15 ml
alcoholgehalte 89% (v/v)

 

 

Informatie folder
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Myroxylon Complex 30ML?

Meer uit ons assortiment