9365.641 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Darm supplementen

Bonusan Laxsan 30ML

Ondersteunt de darmgezondheid

11,19 10,52

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Bonusan
 • Inhoud: 30ML
 • EAN: 8711827015499
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Bonusan Laxsan bevat onder andere Mentha piperita. Mentha draagt bij aan de darmperistaltiek en heeft een gunstig effect op de darmflora. De Rhamnus frangulain dit extract ondersteunt de darmgezondheid en draagt bij aan de lichamelijke afweer tegen ongewenste indringers. Laxsan is bestemd voor kortdurende toepassing.

  Dosering
  Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: 3 maal daags 20 tot 30 druppels.
  Laxsan is uitsluitend bestemd voor kortdurende toepassing. Niet langer dan tien dagen achter elkaar gebruiken.

  Waarschuwingen
  Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatieperiode. Niet gebruiken bij aandoeningen van het maagdarmkanaal zoals
  intestinale obstructie, atonie, buikpijn met onbekende oorzaak, ontstekingen in de darmen (colitis ulcerosa, ziekte van Crohn, appendicitis), galstenen en afsluiting van de galwegen. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Niet langer dan tien dagen achtereen gebruiken. Langdurig of overmatig gebruik veroorzaakt een tragere werking van de darmen resulterend in een verergering van de obstipatie.
  Bij daarvoor gevoelige personen of bij het overschrijden van de adviesdosering kunnen gastrointestinale klachten optreden, waaronder maagdarmkrampen. Bij langdurig of overmatig gebruik treedt een tekort aan kalium en andere mineralen op. Dit kan gevolgd worden door een verstoring van de hartfunctie en spierzwakte. Daarnaast kan door langdurig of overmatig gebruik albuminurie, hematurie en fysieke afhankelijkheid ontstaan.
  Invloed op laxantia, thiazide diuretica, hartglycosiden, medicatie bij ritmestoornissen, corticosteroïden en zoethoutwortelextract is bekend. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.


  Ingredienten

  Samenstelling per 100 ml druppels:
  Mentha piperita 20 ml
  Senna (Cassia angustifolia) (1:101) 30 ml
  Rhamnus frangula 30 ml
  Vaccinium vitis idaea (1:101) 20 ml
  alcoholgehalte 61% (v/v)

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Bonusan Laxsan 30ML?