Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Populaire supplementen>Antioxidanten

Bonusan Krillolie Capsules 60SG

Rijk aan essentiele vetzuren

39,08 37,12
  • Merk:  Bonusan 
  • Inhoud: 60SG
  • EAN: 8711827008163
  • Op voorraad:  30  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Krillolie wordt verkregen uit kleine garnaalachtige schaaldiertjes (Euphasia superba). Deze beestjes leven grote aantallen in de koude poolwateren. Zij voeden zich met plankton en algen. Krillolie bevat de omega-3-vetzuren EPA en DHA in fosfolipidenvorm. De celmembranen van alle cellen in het lichaam bestaan voor het grootste deel uit fosfolipiden. In visolie bestaan de vetzuren (in natuurlijke vorm) voor 100% uit triglyceriden die eerst in het lichaam in fosfolipiden moeten worden omgezet. Door hun speciale structuur (vetoplosbare kant en wateroplosbare kant) vormen fosfolipiden in oplossing gemakkelijk emulsies. Dat zorgt ervoor dat ze makkelijk op te nemen zijn in het darmkanaal. Doordat ze al een fosfolipidenstructuur hebben, worden de essentiële vetzuren in krillolie ook gemakkelijk ingebouwd in de celmembraan en de membranen van andere celonderdelen. Daardoor kan krillolie veel lager gedoseerd worden dan visolie. Doordat krillolie rijk is aan fosfolipiden en krachtige antioxidanten, zoals astaxanthine, is krillolie stabieler dan visolie. Krillolie is met name belangrijk voor de hersenen. Dit is het meest fosfolipidenrijke weefsel van het lichaam. De krill die in dit product verwerkt is, is geoogst in de oceaan rondom Antarctica. Deze oceaan bevat het schoonste zeewater dat nog op deze planeet te vinden is. Hierdoor is deze krill(olie) van nature arm aan zware metalen, PCB's en andere contaminanten. De oogstmethode is in samenwerking met het Wereldnatuurfonds ontwikkeld, waarbij bijvangst van vis, vogels en andere zeedieren wordt voorkomen.

Dosering
Dagelijks 1 - 2 capsules bij de maaltijd innemen. Indien u problemen heeft met slikken, kunt u de capsule openmaken. De capsules hebben een lichte, karakteristieke visgeur.

Waarschuwingen
Invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Ingredienten

 

Bevat per capsule de volgende samenstelling:
500 mg Antarctische krillolie (uit Euphausia superba)
- waarvan minimaal 200 mg fosfolipiden
- waarvan minimaal 115 mg omega-3-vetzuren
- waarvan minimaal 57,5 mg EPA
- waarvan minimaal 32,5 mg DHA

En de volgende hulpstoffen:
Rundergelatine, sorbitol, glycerol en natuurlijk vanille-aroma.

 

 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Krillolie Capsules 60SG?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100