Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Orthomoleculair

Bonusan Glucosamine 600mg Tabletten 60TB

Populair bij iedereen die wat ouder wordt

14,60 13,72
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 60TB
  • EAN: 8711827008248
  • Op voorraad:  17  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Bonusan Glucosamine 600mg is populair bij iedereen die wat ouder wordt. Het bevat uitsluitend natuurlijk glucosamine uit garnalenschalen. De hoog gedoseerde tabletten zijn voordelig in het gebruik. Weinig voedingsbronnen zijn rijk aan glucosamine. Het komt van nature in grotere hoeveelheden voor in de harde delen van schaaldieren. Deze bronnen worden zelden als voedsel gebruikt. Het meeste onderzoek naar glucosamine is uitgevoerd met D-glucosaminesulfaat, de vorm die u ook in dit supplement vindt. Glucosaminesulfaat wordt zeer goed geabsorbeerd via een actief transportmechanisme (90-98%). Twee tabletten glucosamine 600 mg per dag leveren 1200 mg elementair glucosamine (1522 mg glucosaminesulfaat). Glucosamine kan zonder problemen dagelijks genomen worden.

Hoe te gebruiken?
Dagelijks 2 maal 1 tablet tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

Waarschuwing
Negatieve invloeden van glucosamine, voor zover ze optreden, beperken zich tot lichte gastrointestinale symptomen. Het is aan te raden in die gevallen Glucosamine 600 mg tijdens de maaltijd te gebruiken.
Glucosamine kan gecombineerd worden met acetylsalicylzuur (aspirine) en andere niet-steroïde anti-ontstekingsmedicijnen (NSAID's). Invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Ingredienten

Samenstelling per 2 tabletten:
Glucosamine (als -sulfaat 2 KCl) 1200 mg
(overeenkomend met glucosaminesulfaat 1522 mg)

Ingredienten:
cellulose (HPC), microkristallijne cellulose.

Bevat geen:
soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Toelichting op de samenstelling: Tot voor kort was het moeilijk glucosaminesupplementen onderling te vergelijken. Vaak werd de hoeveelheid glucosaminesulfaat op verschillende manieren op het etiket gedeclareerd (bijvoorbeeld met of zonder kaliumchloride). Een vergelijking op sterkte was erg moeilijk wanneer het om verschillende zoutverbindingen ging. Dat is bijvoorbeeld het geval als een product naast glucosaminesulfaat ook glucosaminehydrochloride bevat.
Om deze reden is enige tijd geleden binnen de Nederlandse voedingssupplementenbranche afgesproken de hoeveelheid glucosamine op een eenduidige manier te gaan declareren op het etiket. Voortaan wordt primair de hoeveelheid elementair glucosamine vermeld. Als in de naam van een product een hoeveelheid glucosamine wordt vermeld, mag dit alleen verwijzen naar de hoeveelheid elementair glucosamine (b.v. "Glucosamine 600 mg"). Om verwarring te voorkomen zal Bonusan echter blijven vermelden met hoeveel glucosaminesulfaat dit overeenkomt. De veel gebruikte dosering in wetenschappelijk onderzoek is 1500 mg glucosaminesulfaat. Dit komt in de nieuwe situatie overeen met 1182 elementair glucosamine. Dit komt overeen met twee tabletten Glucosamine 600 mg (1200 mg).

Etiket Informatie folder
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Glucosamine 600mg Tabletten 60TB?

Meer uit ons assortiment