9364.957 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Omega vetzuren>Omega 3

Bonusan EPA Forte Capsules 90SG

Belangrijk voor de algemene gezondheid en vitaliteit

29,09 27,35
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 90SG
  • EAN: 8711827008576
  • Op voorraad:  10  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
EPA:
Is belangrijk voor de algehele gezondheid en vitaliteit;
Ondersteunt hart en bloedvaten;
Bevordert een goede gemoedstoestand;
Activeert het afweersysteem;
Is goed voor het geheugen en de stemming;
Bevordert een gezond zenuwstelsel;
Ondersteunt de longfunctie;
Houdt de gewrichten soepel.

Hoe werkt het?
Werking

Het essentiële meervoudige vetzuur eicosapenteenzuur (EPA) behoort tot de omega-3 vetzuren en komt vooral voor in (vette) vis. EPA is een precursor van hormoonachtige, lokale signaalstoffen; de eicosanoïden. Eicosanoïden uit EPA ondersteunen de gezondheid op een veelzijdige manier.

Gebruiksadvies
Onderhoudsdosis: dagelijks 1 tot 2 capsules, tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Dit komt overeen met 300-500 mg EPA + DHA per dag.
Zo nodig kan de dosering worden opgehoogd tot een dosering van 5 à 10 gram van beide vetzuren. Het duurt in het algemeen 1 - 4 maanden voordat het effect van omega-3 vetzuren merkbaar is.

Waarschuwing
Bij gebruik van hoge doses visolie (meer dan 5 gram EPA + DHA per dag) bestaat het risico op diarree.
Omega-3 vetzuren hebben de eigenschap bloedklontering tegente gaan. Een hoge dosis omega-3 vetzuren (meer dan 5 gram EPA + DHA) in combinatie met een bloedverdunner (zoals aspirine) kan leiden tot interne bloedingen. In dit geval is het advies de dosering aan te passen. De invloed van omega-3 vetzuren op de bloedstolling is na 6 weken behandeling maximaal.Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Vanwege de sterke onverzadigdheid van omega-3 vetzuren wordt gelijktijdig gebruik van Vitamine E-400 complex (minimaal 400 IE per dag) sterk aangeraden. In de Bonusan omega-3 producten zijn weliswaar ook natuurlijke gemengde tocoferolen aanwezig, genoeg om in het product de oxidatie tegen te houden. Maar vetzuuroxidatie kan ook in het lichaam plaatsvinden en dan is bescherming door gelijktijdig gebruik van extra vitamine E sterk aan te raden.
Naast dit product wordt een goede basisvoeding aanbevolen, evenals een basissuppletie van Multi Vital Forte en Vitamine C-1000 ascorbatencomplex.Ingredienten

Samenstelling per capsule:
Visolie (min. 45% EPA, min. 10% DHA) 500 mg
- waarvan EPA minimaal 200 mg
- waarvan DHA minimaal 45 mg

Ingredienten:
Vis
gelatine, natuurlijke gemengde tocoferolen.

Bevat geen:
maïs, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Toelichting op de samenstelling: Essentiële vetzuren kunnen snel oxideren na blootstelling aan zuurstof. Om de vetzuren in dit product hiertegen te beschermen is aan de samenstelling (GMO-vrije) gemengde tocoferolen toegevoegd en worden ze onder zuurstofvrije condities gemengd en afgevuld. De vetzuren in dit product zijn aanwezig in de natuurlijke triglyceridenvorm en niet in de vorm van vetzuuresters.
De gebruikte gelatine is conform de anti-BSE-richtlijnen van de Europese Unie.

Etiket Informatie folder
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan EPA Forte Capsules 90SG?

Meer uit ons assortiment