Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9364.928 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Neus (en vrijer ademen)>Supplementen vrijer ademen

Bonusan Drosera Complex Druppels 30ML

Speciaal ontwikkeld voor de luchtwegen

11,49 10,80
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 30ML
  • EAN: 8711827020721
  • Op voorraad:  12  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Drosera complex is speciaal ontwikkeld voor de luchtwegen, werkt mild en natuurlijk, is zeer geschikt voor kinderen door de verzachtende invloed op de keel en zorgt voor een opgelucht ademhalen. Vooral door de hoeveelheid etherische oliën is dit complex zeer ontspannend voor de luchtwegen.

Hoe werkt het?
Werking
Drosera rotundifolia (ronde zonnedauw) is een insectenetende plant met, naast het enzym pepsinase in de weefsels en proteïnase in het kliervocht, vooral etherische oliën en looistoffen als inhoudsstoffen. Ooit werd gedacht dat men uit het vocht, dat door de kliertjes van de plant uitscheiden wordt, goud gemaakt kon worden (Arnoldus de Villanova 1300). Later ontdekte men de goede invloed op de luchtwegen en de verzachtende eigenschappen voor de kriebel in de keel.
Salvia officinalis (salie) bevat in hoge mate etherische oliën en looistoffen. Looistoffen hebben een verdichtende (adstringerende) invloed op de slijmvliezen van mond en keelholte. De etherische oliën met onder andere thujon, heeft krachtig zuiverende eigenschappen. Dit samen maakt Salvia officinalis tot een zeer heilzame plant die mond en keel schoonhoudt.
Thymus vulgaris (tijm) is verzachtend voor de luchtwegen, wordt veel verwerkt in hoestpastilles en siropen. De belangrijkste inhoudsstoffen zijn de etherische oliën die onder andere bestaat uit thymol en carvacrol. De belangrijkste eigenschappen van deze stoffen zijn algemeen antiseptisch en weerstandsverhogend (immunostimulans), zuiverend en zeer ontspannend op de luchtwegen. Thymus vulgaris is verlichtend en helpt om vrijer te ademen. Tevens heeft Thymus vulgaris een sterk reinigende invloed in de spijsvertering (maag/darmen).
Pimpinella anisum (anijs) bevat etherische oliën die voornamelijk bestaat uit transanethol, verantwoordelijk voor de zoete geur en smaak en zeer ontspannend voor de luchtwegen. Het ondersteunt als corrigens (smaakverbetering) deze samenstelling en is weldadig voor de keel.

Gebruiksadvies
3 tot 4 maal daags 15 tot 20 druppels.
Zeer geschikt voor (jonge) kinderen.

Waarschuwing
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatieperiode.
Invloed op geneesmiddelen en gezondheidsproducten is mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Goede combinatie met onder andere Angelica complex, Chelidonium centaurium complex, Echinacea complex, Glechoma complex, Myroxylon complex.


Ingredienten

Samenstelling per 100 ml druppels:
Drosera rotundifolia herba (2:1) 62,5 ml
Salvia officinalis folia (2:1) 12,5 ml
Thymus vulgaris herba (2:1) 12,5 ml
Pimpinella anisum fructus (1:10) 12,5 ml
alcoholgehalte 61% (v/v)

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Drosera Complex Druppels 30ML?

Meer uit ons assortiment