Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Populaire supplementen>Overig

Bonusan Darmocare Para Capsules 90CP

Krachtige darmzuiverende werking

31,80 29,89
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 90CP
  • EAN: 8711827008712
  • Op voorraad:  22  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Darmocare Para:
Bevat kruiden met krachtige alkaloïden die een krachtige darmzuiverende werking hebben;
Heeft een reinigende werking in het maagdarmkanaal en verhoogt de weerstand tegen ongunstige micro-organismen in de darmen;
Bevordert een goede darmflora door de zuiverende werking;
Is goed voor de balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën in de darmen.

Hoe werkt het?
Werking

Darmocare Para bevat zes kruiden die traditioneel gebruikt worden om een gezonde microbiële omgeving in de darm te bewerkstelligen. Modern wetenschappelijk onderzoek bevestigt het traditionele gebruik. Door de uitgebalanceerde combinatie van deze veelal gestandaardiseerde fytotherapeutica in één product, is Darmocare Para een krachtig middel.
Artemisia absinthium wordt gebruikt om een gezonde biologische balans in het intestinale systeem te ondersteunen. Wetenschappelijk onderzoek focust zich op de stof artemisine (een sesquiterpeenlacton), die in belangrijke mate verantwoordelijk lijkt te zijn voor de gezondheidsbevorderende eigenschappen van het kruid.
Syzygium aromaticum (kruidnagel) is rijk aan eugenol, een stof die momenteel in de belangstelling staat in de biologische landbouw als milieuvriendelijk middel tegen insecten.
Thymus vulgaris bevat thymol, een soortgelijke verbinding die wordt ingezet tegen mijten in de bijenteelt en voor boeken die aangetast zijn door schimmels.
Curcuma longa wordt in de Ayurvedische traditie onder andere gebruikt als gemakkelijk beschikbaar middel ter verzorging (zuivering) van wonden.
Berberine, de belangrijkste inhoudsstof van Hydrastis canadensis (Goldenseal), is een alkaloïde die op vele manieren de weerstand tegen ongunstige micro-organismen helpt te verhogen.
Van de binnenbast van de Pau d'Arco boom (ook wel Taheebo of Lapacho genoemd) uit het Zuid-Amerikaanse regenwoud worden allerlei gezondheidsbevorderende eigenschappen toegedicht. De bast bevat veel naftoquinonen, zoals lapachol, welke in de darm een zuiverende werking hebben.

Gebruiksadvies
Dagelijks 2 tot 4 maal 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

Waarschuwing
Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Naast dit product wordt een goede basisvoeding aanbevolen, evenals een basissuppletie van Multi Vital Forte, Vitamine C-1000 ascorbatencomplex en Omega-3 drinkolie (of Omega-3 capsules).Ingredienten

 

Samenstelling per 2 capsules:
Pau d'Arco extract (1% lapachol) 75 mg
Thymus vulgaris extract (0,03% thymol) 200 mg
Curcuma longa extract (Biocurcumine, min. 80% curcumine) 40 mg
Syzygium aromaticum (5:1) extract (kruidnagel) 200 mg
Artemisia absinthium (10:1) extract (absintalsem) 200 mg
Berberis vulgaris extract (6% berberine) 90mg

Ingredienten:
microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat.

Bevat geen:
soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

 

Etiket Informatie folder
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Darmocare Para Capsules 90CP?

Meer uit ons assortiment