Door grote drukte in verband met de feestdagen dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Bonusan Darmocare Extensis Sachets 30ST
Bonusan Darmocare Extensis Sachets 30ST
Bonusan Darmocare Extensis Sachets 30ST1

Bonusan Darmocare Extensis Sachets 30ST

Niet meer verkrijgbaar
  • Merk: Bonusan
  • Inhoud: 30ST
  • EAN: 8711827008255

×

of

Productbeschrijving

Speciale stammen voor vijftigplussers

Algemeen
Bonusan Darmocare Extensis is een uitgebalanceerde mix van bacteriestammen speciaal geformuleerd voor vijftigplussers. Alle bacteriestammen in dit product zijn geselecteerd op basis van hun zuur- en galresistentie, voor een groter overlevingspercentage in het maag-darmkanaal. Bij het kweken van de bacteriestammen wordt een zuivelvrij medium gebruikt. Dankzij de sachets zijn de bacteriën beter dan bij andere verpakkingvormen beschermd tegen vocht, licht, lucht en andere nadelige invloeden. Op het moment van productie bevat elk sachet vele miljarden kiemen om tijdens de volledige houdbaarheidsperiode minimaal 4 miljard levensvatbare bacteriën per sachet te garanderen.

Bonusan Darmocare Extensis Sachets:
- speciaal geselecteerde stammen voor vijftigplussers
- sachet beschermt optimaal tegen vocht, licht en lucht

Dosering
Tenzij anders aanbevolen de inhoud van een sachet oplossen in een glas water, een kwartier laten staan, opnieuw doorroeren en opdrinken. Bij voorkeur op een lege maag voor het slapen gaan of anders een half uur voor het ontbijt opdrinken. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Bij aanvang van gebruik van bacteriestammen of een prebioticum kan gasvorming en/of krampen optreden. Na verloop van tijd (meestal een week) past het lichaam zich aan en verminderen of verdwijnen deze verschijnselen. Bij klachten kan het zinvol zijn de aanvangsdosis gedurende de eerste twee weken te verminderen tot de helft van de aanbevolen dosering. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 sachet

bacterieculturen

4 x 10⁹ CFU

 waarvan Bifidobacterium bifidum

0.8 x 10⁹ CFU

 waarvan Bifidobacterium lactis

0.8 x 10⁹ CFU

 waarvan Bifdobacterium breve

0.8 x 10⁹ CFU

 waarvan Lactobacillus casei

0.8 x 10⁹ CFU

 waarvan Lactobacillus plantarum

0.8 x 10⁹ CFU

Ingrediënten
Vulstof (maltodextrine), bacterieculturen (Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium animalis subsp lactis, Bifidobacterium breve, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum.), antioxidant (vitamine C).

Allergenen informatie
Gegarandeerd vrij van: Conserveermiddelen, gelatine, GGO, gluten, lactose, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, toegevoegde sacharose.

Etiket
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist