Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Orthomoleculair

Bonusan Darmocare Extensis 30ST

Speciale stammen voor vijftigplussers

43,69 41,07
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 30ST
  • EAN: 8711827008255
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Bonusan Darmocare Extensis is een uitgebalanceerde mix van bacteriestammen speciaal geformuleerd voor vijftigplussers. Alle bacteriestammen in dit product zijn geselecteerd op basis van hun zuur- en galresistentie, voor een groter overlevingspercentage in het maag-darmkanaal. Bij het kweken van de bacteriestammen wordt een zuivelvrij medium gebruikt. Dankzij de sachets zijn de bacteriën beter dan bij andere verpakkingvormen beschermd tegen vocht, licht, lucht en andere nadelige invloeden. Op het moment van productie bevat elk sachet vele miljarden kiemen om tijdens de volledige houdbaarheidsperiode minimaal 4 miljard levensvatbare bacteriën per sachet te garanderen.


Dosering
De inhoud van een sachet oplossen in een glas handwarm water, een kwartier laten staan, opnieuw doorroeren en opdrinken. Bij voorkeur innemen op een lege maag voor het slapen gaan, een half uur voor het ontbijt of anders met een koolhydraatrijke en vetarme maaltijd. In de vijftien minuten wachttijd krijgen de bacteriën de kans zich uit hun kiemstadium vrij te maken en actief te worden. Hierdoor zijn ze beter bestand tegen maagzuur en gal. Het is aan te raden om het glas staand op te drinken. In deze houding bevinden de spieren van de maag zich in een zodanige stand dat de maagpassage het snelst gaat.

Waarschuwing
Bij aanvang van gebruik van een pre- of probioticum kan gasvorming en/of krampen optreden. Na verloop van tijd (meestal een week) past het lichaam zich aan en verminderen of verdwijnen deze verschijnselen. Bij klachten kan het zinvol zijn de aanvangsdosis gedurende de eerste twee weken te verminderen tot de helft van de aanbevolen dosering.Invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Het toevoegen van Darmocare Pre aan de oplossing ondersteunt de werking van Darmocare Extensis. Naast dit product wordt een goede basisvoeding aanbevolen, evenals een basissuppletie van Multi Vital Forte, Vitamine C-1000 ascorbatencomplex en Omega-3 drinkolie (of Omega-3 capsules).

Ingredienten

Samenstelling per sachet (a 3 gram granulaat):
Minimaal 4 miljard kiemen van de volgende bacteriën in gelijke verhoudingen:
- Bifidobacterium bifidum
- Bifidobacterium lactis
- Bifdobacterium breve
- Lactobacillus casei
- Lactobacillus plantarum

Ingredienten:
maltodextrine, vitamine C

Bevat geen:
soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Toelichting op de samenstelling:
In de sachets zijn de bacteriekiemen, beter dan in de andere verpakkingsvormen, beschermd tegen vocht, lucht, licht en andere omgevingsinvloeden. Hierdoor kan Darmocare Extensis goed bij kamertemperatuur bewaard worden. De voor Darmocare Extensis geselecteerde stammen hebben een hoge maagzuur- en galtolerantie en op deze manier wordt een hoge overleving in het maagdarmkanaal bereikt. Alle bacteriestammen in Darmocare Extensis worden opgekweekt op een lactosevrij medium. Het product is gegarandeerd vrij van lactose. Ieder sachet bevat bij productie veel meer dan 4 miljard bacteriekiemen om tot het einde van de houdbaarheid de op de verpakking gedeclareerde hoeveelheid bacteriën per sachet te kunnen garanderen (bij kamertemperatuur).

Etiket Informatie folder
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Darmocare Extensis 30ST?

Meer uit ons assortiment