Hoofdpagina>Vitamine & supplementen>Supplement - toepassing>Overig>Gal & lever

Bonusan Chelidonium Centaurium Druppels 30ML

Goed voor de lever, gal en spijsvertering

10,49
  • Merk:  Bonusan 
  • Inhoud: 30ML
  • EAN: 8711827020189
  • Op voorraad:  39  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Chelidonium Centaurium complex is goed voor lever, gal en spijsvertering. Het past bij diegenen die wat melancholisch en introvert van aard zijn en aanleg hebben voor het vasthouden van indrukken. Typerend voor het gebruik van dit complex is de volksuitdrukking ‘je hebt iets op je lever’, waarmee men aangeeft dat men met iets rondloopt wat moeilijk te verteren is. Vanwege de sterk reinigende aspecten kan Chelidonium Centaurium complex gebruikt worden als zogenaamde drainageplant voor lever en gal.

Hoe werkt het?
Werking
Chelidonium majus (stinkende gouwe) is al eeuwen bekend vanwege zijn leverbeschermende eigenschappen. Nu weet men dat onder andere de alkaloïden chelidonine en berberine verantwoordelijk zijn voor het bevorderen van de spijsvertering en de lever-, gal- en pancreasfunctie. Het ondersteunt vooral de reinigende werking van de lever.
Centaurium erythrea (duizendguldenkruid) is aan dit complex toegevoegd vanwege de krachtige werking van de bitterstoffen (secretie van spijsverteringssappen) en het bevorderen van de gehele spijsvertering.

Gebruiksadvies
3 tot 4 maal daags 15 tot 20 druppels.

Waarschuwing
Chelidonium centaurium complex niet gebruiken bij ulcera van maag of darmen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of lactatieperiode.
Invloed op geneesmiddelen of gezondheidsproducten is mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Goede combinatie met onder andere Lavandula complex, Melilotes complex, Plantago major complex, Sarsaparilla complex, Urtica urens complex, Veronica complex, Viola tricolor complex.


Ingredienten

Samenstelling per 100 ml druppels:
Centaurium erythraea herba (2:1) 99,7 ml
Chelidonium majus rhizoma (2:1) 0,3 ml
alcoholgehalte 70% (v/v)

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Chelidonium Centaurium Druppels 30ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100