9364.925 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Rustgevende supplementen>Innerlijke onrust

Bonusan Chamomilla Recutita Capsules 60CP

Bevordert de nachtrust op een natuurlijke manier

28,59 26,88
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8711827017103
  • Op voorraad:  4  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, dinsdag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Bonusan Chamomilla Recutita Capsules, wanneer uw cliënt vaak momenten van stress ervaart, is het belangrijk om regelmatig goed te ontspannen. Chamomilla recutita extract helpt hier een handje bij – zowel lichamelijk als geestelijk. Bovendien heeft het een weldadige invloed op de nachtrust, wat zeker in drukke tijden geen overbodig luxe is. Tot slot heeft deze veelzijdige plant een gezonde werking op de spijsvertering en de luchtwegen. Uiteraard zorgt Bonusan ervoor dat dit zuivere natuurproduct zo puur mogelijk is, voor een optimaal resultaat, brede werking en een zo lang mogelijke werkingsduur. Zo voelt uw cliënt zich snel weer uitgerust.

Hoe te gebruiken?
Dagelijks 1 tot 3 capsules tijdens of vlak na de maaltijd innemen.
Voor een gezonde nachtrust: 1 tot 3 capsules innemen een uur voor het naar bed gaan.

Waarschuwing
Niet gebruiken bij een (mogelijke) overgevoeligheid voor kamille of een andere plant uit de familie van de Asteraceae (Composieten) waaronder jacobskruiskruid, goudsbloem, Chrysanthemum, moederkruid en Echinacea.
Theoretisch kan Chamomilla recutita extract de werking van anticoagulantia versterken vanwege de aanwezigheid van coumarines. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Naast dit product wordt een goede basisvoeding aanbevolen, evenals een basissuppletie van Multi Vital Forte, Vitamine C-1000 ascorbatencomplex en Omega-3 drinkolie (of Omega-3 capsules).


Ingredienten

 

Samenstelling per capsule:
Chamomilla recutita (= Matricaria chamomilla) flores extract 5,5:1, gestandaardiseerd op 2,5-5,5% apigenine en 0,4-0,8% etherische olie 300 mg

Ingredienten:
microkristallijne cellulose, cellulose (HPMC), siliciumdioxide.

Bevat geen:
maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Toelichting op de samenstelling:
Gezaghebbende monografieën (zoals die van de WHO en de Kommission E) schrijven voor dat extracten van kamillebloesem (Chamomilla) gestandaardiseerd worden op minimaal 1% apigenine en minimaal 0,4% etherische olie. Bonusan Chamomilla recutita extract is gestandaardiseerd op maar liefst 2,5-5,5% apigenine en 0,4-0,8% etherische olie. Het hoge apigeninegehalte is indicatief voor de hoge zuiverheid van het gebruikte plantenmateriaal: pure kamillebloesem en niets anders.

 

 

 

 

Etiket Informatie folder
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Chamomilla Recutita Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment