9364.977 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Rustgevende supplementen>Spanning en stress

Bonusan Centaurium Rosmarinus Complex Tabletten 135TB

Ondersteunt bij stress-situaties en spanning

11,49 10,80
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 135TB
  • EAN: 8711827030164
  • Op voorraad:  15  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Centaurium Rosmarinus complex optimaliseert de functie van maag en darmen, is algemeen versterkend door een betere opname en uitscheiding en is goed voor het zenuwstelsel. Het ondersteunt bij stress-situaties en spanning en is heel gunstig voor een goede geestelijke balans. Het heeft een uitermate goede invloed op de bloedsomloop.
Dit complex is zeer geschikt bij het melancholische en het flegmatische temperament. Hierbij past de term kouwelijk, het wat moeilijk verwerken en vastzetten van indrukken (zowel fysiek als psychisch).

Hoe werkt het?
Werking
Erythrea centaurium of Centaurium minor (duizendguldenkruid) werd al door Hippocrates als zeer belangrijk gezien voor een goede spijsvertering. Vanwege zijn bittere smaak werd deze plant door de Romeinen ‘aardgal’ genoemd. Het is een amara pura, dat wil zeggen dat het gehalte aan bitterstoffen in deze plant hoog is. Bitterstoffen bevorderen de aanmaak van spijsverteringssappen door reflectoire prikkeling via receptoren in de mond en de maag- en darmkliertjes. Daarnaast wordt de aanmaak van gal (lever) en pancreasenzymen gestimuleerd.
Rosmarinus officinalis (rozemarijn) zorgt als amara aromaticum voor een goede spijsvertering, heeft een positieve invloed op de lever en gal en is gunstig voor de bloedsomloop. Door de combinatie van etherische oliën, bitterstoffen en flavonen is Rosmarinus algemeen toniserend op de gehele stofwisseling. Het ondersteunt de eigenschappen van Centaurium. Rosmarinus wordt als heilzame verwarmende plant aangemerkt.

Gebruiksadvies
3 tot 4 maal daags 2 tot 4 tabletten.

Waarschuwing
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatieperiode.
Niet gebruiken bij ulcera van maag of darmen.
Invloed op geneesmiddelen en gezondheidsproducten is mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Goede combinatie met onder andere Avena sativa complex, Crataegus complex, Ginkgo biloba, Hypericum complex, Melissa complex, Passiflora incarnata.


Ingredienten

Samenstelling per 6 tabletten:
Centaurium erythreae herba (2:1) 540 mg
Rosmarinus officinalis folia (2:1) 210 mg

Ingredienten:
lactose, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat.

Etiket Informatie folder
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Centaurium Rosmarinus Complex Tabletten 135TB?

Meer uit ons assortiment