Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Orthomoleculair

Bonusan BCAA 500mg Tabletten 120TB

Bevordert groei en herstel van het spierweefsel

25,10 23,60

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  • Merk:  Bonusan 
  • Inhoud: 120TB
  • EAN: 8711827008156
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
BCAA 500 mg bestaat uit drie essentiële aminozuren met een vertakte keten: L-leucine, L-isoleucine, en L-valine. De afkorting BCAA staat voor Branched Chain Amino Acids. De BCAA’s in onze sportieve mix zijn een structureel bestanddeel van spierweefsel. Ze maken ongeveer 30% uit van dit eiwit. Daarnaast zijn BCAA’s bouwstoffen voor immunoglobulinen.

Hoe te gebruiken?
Direct na zware belasting of voor het slapen gaan 4 tot 8 tabletten innemen met vruchtensap. De tabletten niet innemen met eiwithoudende levensmiddelen.

Waarschuwing
De vertakte keten aminozuren worden gemakkelijk opgenomen en gaan een competitie aan met aminozuren bij de absorptie. Daarom dient dit product tenminste een half uur voor de maaltijd te worden ingenomen.
Invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Voor een optimale werking van de vertakte keten aminozuren zijn naast vitamine B6, vitamine C, zink, chroom en magnesium nog een aantal cofactoren nodig.
Hierin kan het best worden voorzien indien dit product naast een basissuppletie van Multi Vital Forte, Vitamine C-1000 ascorbatencomplex en Omega-3 drinkolie (of Omega-3 capsules) wordt gebruikt, bovenop een goede basisvoeding.


Ingredienten

Samenstelling per 4 tabletten:
L-Leucine 1000 mg
L-Isoleucine 500 mg
L-Valine 500 mg

Ingredienten:
microkristallijne cellulose, cellulose (HPC), croscarmellose natrium, magnesiumstearaat

Bevat geen:
GMO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

 

 

Informatie folder
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over Bonusan BCAA 500mg Tabletten 120TB?