Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Bonusan Alchemilla Complex Tinctuur 30ML
Bonusan Alchemilla Complex Tinctuur 30ML

Bonusan Alchemilla Complex Tinctuur 30ML

Niet meer verkrijgbaar
  • Merk: Bonusan
  • Inhoud: 30ML
  • EAN: 8711827022695

×

of

Productbeschrijving

Kruidencomplex met onder andere Alchemilla vulgaris

Algemeen
Bonusan Alchemilla Complex Tinctuur is een kruidencomplex op basis van Alchemilla vulgaris. Daarnaast bevat het ook Capsella bursa-pastoris herba, Lamium album flores en salvia officinalis.

Net als al andere fytopreparaten, is dit complex volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd en geformuleerd in de eigen fabriek van Bonusan in Nederland. De uitgebreide kwaliteitscontroles bij Bonusan zijn een garantie voor de hoge kwaliteit en zuiverheid van dit product. Betrouwbaarheid is belangrijk, Bonusan gebruikt daarom uitsluitend de beste kwaliteit grondstoffen en uitgebalanceerde samenstellingen voor haar gezondheidsproducten.

Dosering
3 maal daags 20 druppels. Als gorgeldrank voor mond- en keelholte: 30 druppels oplossen in een half glas water en hiermee gorgelen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Niet gebruiken tijdens zwangerschap of lactatieperiode. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Ingrediënten

Samenstelling per 30 ml

Alchemilla vulgaris (spitslobbige vrouwenmantel) herba

9 ml

Capsella bursa-pastoris (herderstasje) herba

9 ml

Lamium album (witte dovenetel) flores

9 ml

Salvia officinalis (echte salie)

3 ml

Ingrediënten
Spitslobbige vrouwenmantel (Alchemilla vulgaris), witte dovenetel (Lamium album), herderstasje (Capsella bursa- pastoris), salie (Salvia officinalis). Alcoholpercentage 53% v/v.

Etiket
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist