Word jij het nieuwe Labello lipmodel in Glamour?

1 okt

Labello, in welke handtas zit deze verzorgende lipbalsem nu niet? Ben jij een echte Labello fan én wil je een fotoshoot in de Glamour winnen? Lees dan snel verder!

labelloVanaf vandaag maak jij kans op een fotoshoot in de Glamour. Labello is namelijk op zoek naar hét Labello lipmodel en dat zou jij zomaar kunnen worden! Meedoen is supersimpel:

  • Maak een selfie (alleen of met een vriendin)
  • Upload je foto op Facebook of Instagram met #ModelLipsNL
  • Deel de link en zorg dat je zoveel mogelijk stemmen krijgt!

Uit de tien selfies met de meeste stemmen wordt door de jury (met daarin de hoofdredacteur van Glamour) de winnende foto gekozen. De winnares wint een fotoshoot bij Glamour Nederland. Jij en jouw vriendin worden mooi opgemaakt en aangekleed door een topteam en worden vervolgens op de gevoelige plaat vastgelegd. De foto’s worden gepubliceerd in de Glamour.

 Lees hier alles over de Labello actie!

Labello online bestellen bij De Online Drogist

Hoef jij niet zo nodig in een tijdschrift te staan? Zeker weten dat je wel verzorgde, mooie lippen wilt! De Labello lipbalsems bevatten heerlijk verzorgende shea boter, die je lippen voeden en beschermen tegen zon en wind. Zo houd jij je lippen gezond en herstel je ze als  ze droog aanvoelen.

Bij De Online Drogist bestel je Labello natuurlijk voordelig en snel. Surf snel naar onze website en zorg goed voor je lippen!labello classic