DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
een rijtje condooms in verschillende kleuren

Vegan condooms

U zult er vast niet vaak bij stilstaan, maar wist u dat de meeste condooms dierlijke eitwitten (caseïne) bevatten? Als u een veganistische leefstijl heeft of als u allergisch bent voor dierlijke eiwitten maar toch veilig wilt vrijen, is het beter om te kiezen voor vegan condooms, zoals die van Mein Kondom.

Wat is Caseïne?

De meeste condooms bevatten het dierlijke eiwit Caseïne. Dit is een eiwit dat voorkomt in koemelk, van de melk bestaat zo’n 3% uit eiwit en 80% van dit eiwit bestaat uit Caseïne. Caseïne heeft goede eigenschappen voor het lichaam, zo draagt het bij aan het behoud van goede botten en tanden en aan het behoud van een goede spiermassa. Maar wat is dan precies de functie van dit dierlijke eiwit in condooms? Caseïne wordt meestal aan het rubberlatex toegevoegd om de juiste elasticiteit van het condoom te bereiken.

De condooms van Mein Kondom bevatten geen Caseïne en zijn dus vegan, ze zijn gemaakt van natuurlijk latexrubber en zijn ook nog eens fairtrade. Het rubber dat voor deze condooms wordt gebruikt is op natuurvriendelijke wijze gemaakt en is vrij van chemicaliën. De boeren die dit rubber produceren krijgen bovendien een eerlijke prijs voor hun producten.

Mein Kondom

vegan condooms

Bestel direct
  • Mein Kondom Sensitive Condooms 12ST

    7,99

    Mein Kondom

    Sensitive Condooms 12ST

  • Mein Kondom Mix Box 40ST

    23,95

    Mein Kondom

    Mix Box 40ST

  • Mein Kondom Color Condooms 12ST

    7,99

    Mein Kondom

    Color Condooms 12ST

Het assortiment van Mein Kondom

Mein Kondom heeft verschillende soorten veganistische condooms ontworpen, zo kunt u kiezen uit:

Sensitive Condooms

Ultradunne condooms voor een beter huid-op-huid gevoel en een verhoogde sensatie-intensiteit. Ze hebben een diameter van Ø52mm, een lengte van 180mm en een dikte van 0.055 - 0.065mm.

Sensation condooms

Geribbelde condooms voorzien van studs en fijne groeven voor net dat extra gevoel en stimulatie bij de vrouw. De condooms hebben een dikkere wand. Ze hebben een diameter van Ø52mm, een lengte van 180mm en een dikte van 0.07 - 0.08mm.

Color condooms

Wilt u condooms met smaak? Dan zijn de Color Condooms van Mein Kondom perfect. De condooms zijn voorzien van vier verschillende kleuren en smaken! Dat maakt het vrijen leuker én lekkerder. De rode condooms zijn voorzien van aardbeiensmaak, de blauwe condooms hebben een tutti frutti smaak, de groene condooms hebben een muntsmaak en de gele condooms een bananensmaak. Ze hebben een diameter van Ø 52mm, een lengte van 180mm en een dikte van 0.06 - 0.07mm.

Safety condooms

Als u graag voor extra veiligheid gaat zijn de Safety condooms een goede keuze. Dit zijn Topsafe condooms en dus extra veilig, zonder dat hierbij de gevoeligheid verloren gaat. Ze hebben een diameter van Ø 52mm, een lengte van 180mm en een dikte van 0.065mm.

Kunt u geen keuze maken? Dan kunt u altijd het Mein Kondom Pakket bestellen, dit pakket bevat een mix van de vier verschillende soorten condooms. Een condoom is pas echt veilig als u de juiste maat draagt, weet u niet zeker welke maat uzelf of uw partner heeft? Op deze pagina vindt u tips over hoe dit het beste kunt opmeten.

Deel dit artikel

Lees meer...

6 tips voor een beter seksleven

Lees meer

Welke voordelen heeft seks voor uw gezondheid?

Lees meer

Intieme verzorging voor mannen

Lees meer

Impotentie en leeftijd: feiten en oplossingen

Lees meer

Wat doen bij erectieproblemen?

Lees meer

Persoonlijke verzorging van Naïf

Lees meer

Plantaardige en planeetaardige supplementen van Daily

Lees meer
vrouw close up oor met bloem

Tips om uw oorhygiëne in balans te houden

Lees meer
baby in bed

Waarom voor ecologische luiers kiezen?

Lees meer
vrouw zit aan aanrecht met groente

Vegan voedingssupplementen

Lees meer
Duurzaamheid bij DeOnlineDrogist.nl

Duurzaamheid bij DeOnlineDrogist.nl

Lees meer

Duurzame producten

Lees meer

Duurzaam tandenpoetsen

Lees meer
Kiest u voor zonbescherming die oceaanvriendelijk is?

Oceaanvriendelijke zonbescherming

Lees meer
verliefd stel in bed

Tips om het vrijen spannender te maken

Lees meer
 
1  2  3  4  5  ...  8