DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Vergeet uw reisapotheek niet!

Het is bijna vakantietijd en de tassen zijn gepakt; zonnebrand erin, wat kleding en uw paspoort natuurlijk. Tijd voor ontspanning, even weg uit de gebruikelijke omgeving. Want als u op vakantie gaat, dan is alles nét even wat anders. De cultuur en het eten bijvoorbeeld. Of misschien sport u thuis veel, maar gaat u nu lekker op strandvakantie.

Juist die veranderingen kunnen ervoor zorgen dat u misschien last krijgt van uw maag of darmen. Misschien eet u op vakantie pittiger of drinkt u net wat vaker een alcoholische versnapering. Lekker genieten, maar het kan zijn dat brandend maagzuur om de hoek komt kijken. Met Rennie verlicht u uw brandend maagzuur binnen 2 minuten en kunt u van uw vakantie blijven genieten.

Of het sporten schiet er even bij in, omdat u op vakantie bent om even lekker bij te komen. Sporten is erg goed voor dje spijsvertering. Minder sporten kan er dus voor zorgen dat de spijsvertering het wat lastiger krijgt, met buikpijn tot gevolg. Iberogast kan dan helpen om het samentrekken van de maag- en darmspieren te reguleren, naar een normaal niveau. Zodat u daarna weer lekker van uw rust kunt genieten.

Ander eten, minder voedingsvezels, meer lekkere hapjes, minder beweging, allemaal mogelijke oorzaken van verstopping. Veel water blijven drinken en bewegen is de beste oplossing. Maar als dat even niet lukt, kunt u IberoLax proberen. Het werkt met het water in uw lichaam en verzacht de stoelgang op natuurlijke wijze. Zodat u weer gewoon, gerust kunt gaan. Zonder plotselinge aandrang.

Ga goed voorbereid op vakantie en vergeet niet uw ‘reisapotheek’ mee te nemen. Om de maag en darmen weer tot rust te brengen als het nodig is. Fijne vakantie!

Reisapotheek

Voor maag en darm

  • IberoLax Poeder Sachets 10ST

    9,99

    IberoLax

    Poeder Sachets 10ST

  • Rennie Pepermunt kauwtabletten bij brandend maagzuur 48TB

    6,49

    Rennie

    Pepermunt kauwtabletten bij brandend maagzuur 48TB

  • Iberogast Druppels 50ML

    20,49

    Iberogast

    Druppels 50ML

  • Rennie Suikervrij kauwtabletten bij brandend maagzuur 72TB

    9,39

    Rennie

    Suikervrij kauwtabletten bij brandend maagzuur 72TB