Bestel nu
0
€ 0,00

Inspiratie | Blog: tips om het vrijen spannender te maken

Tips om het vrijen spannender te maken

Condooms hebben misschien een stoffig imago, maar zijn wel onmisbaar bij veilige seks. Een condoom beschermt tegen ongewenste zwangerschap en tegen SOA’s. Heeft u wisselende bedpartners? Dan is het erg belangrijk om een condoom niet te vergeten. Het omdoen van een condoom wordt soms gezien als een vervelende onderbreking tijdens het vrijen, maar er kan ook een spannend moment van gemaakt worden.

Creëer een spannend moment met verschillende soorten condooms

Om het omdoen van een condoom net wat spannender én leuker te maken kunt u kiezen voor een condoom met een lekker smaakje, een gekke kleur of speciale vormen om de intensiteit tijdens het vrijen te verhogen. Kies voor een variatie van verschillende condooms en bewaar ze bij elkaar, zo is het iedere keer een verassing welk condoom u pakt en maakt u van het condoom omdoen een spannend moment. Tegenwoordig zijn er ook speciale variatieboxen verkrijgbaar zoals de Crazy Collection Box van The Crazy Monkey, waarmee u in één keer verschillende condooms in huis hebt.

Probeer condooms met een smaakje

Verhoog het plezier tijdens het vrijen eens met een condoom met een smaakje. In het assortiment van The Crazy Monkey vindt u bijvoorbeeld de Fresh Mint! en de Banana! Condooms. De Fresh Mint! Condooms zijn groen en hebben een verfrissende mint smaak. De Banana! Condooms zijn toepasselijk geel van kleur en hebben een lekkere bananensmaak. Met de banaan en mint smaak heeft u geen last van een saaie of vieze rubberen latexsmaak.

Condooms om intensiteit te verhogen

Om de intensiteit van het vrijen voor de vrouw én de man te verhogen, zijn er condooms die ribbels en noppen bevatten. Dit zorgt voor extra stimulatie. The Crazy Monkey Fun+Friction zijn speciaal ontwikkeld met ribbels en noppen en zorgen voor extra wrijving en gevoel.

Draag de juiste maat

Condooms in verschillende soorten en smaken kunnen een vrijpartij een stuk leuker maken, maar let daarbij wel goed op of u de juiste maat condoom draagt. Een groot of juist te klein condoom kan het vrijen oncomfortabel en onveilig maken.


Heeft u het idee dat condooms bij u vaak te strak zitten? Probeer dan eens de X-Large Condooms van The Crazy Monkey, ook deze condooms zijn beschikbaar in avontuurlijke varianten. Zo bevat de verpakking van 12 stuks een lekkere aardbeien variant met rode kleur, een zwart gekleurde variant en het alledaagse transparante condoom.


Bestel The Crazy Monkey Condooms bij DeOnlineDrogist.nl.

Bekijk ook deze blog artikelen...

Vegan condooms

stelletje op bed

Wist u dat de meeste condooms niet vegan zijn? Vaak worden condooms gemaakt met behulp van dierliijke eiwitten, Bij DeOnlineDrogist.nl bestel u vegan condooms

Lees meer