DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Kent u Team Traumeel Gel al?

Bent u al bekend met het merk -Heel? -Heel is sinds oktober 2022 trotse hoofdsponsor van een belofteteam in het marathonschaatsen. De sponsoring past bij de kijk van -Heel op de gezondheid van de mens. Mede dankzij -Heel gaan de schaatsers van het team Traumeel Gel vliegensvlug over het ijs!

Team Traumeel Gel

-Heel sponsort de schaatsploeg met één van de bekendste producten, namelijk: Traumeel® Spier- en gewrichtsgel (1). Deze gel is onderdeel van de grootste productlijn: Traumeel. De gel is fijn voor mensen die een actief leven hebben en graag in beweging zijn. Een goede match dus met de schaatsploeg, die minimaal drie keer per week op het ijs staat!

Bewegen en sporten: een belangrijke basis

Net zo fanatiek sporten als de schaatsploeg, is niet voor iedereen weggelegd. Maar, -Heel gelooft wel dat sporten en bewegen essentieel zijn voor de gezondheid van de mens. “Bij Heel vinden we het belangrijk om de kracht die het lichaam van nature heeft, te ondersteunen en versterken”, aldus Janna van Dorst – Vereecken, namens -Heel. “Hier kunnen onze natuurlijke geneesmiddelen bij helpen, maar een gezonde leefstijl is de basis. Wat ons betreft, is bewegen of sporten daar een onmisbaar onderdeel van.” Dit is dan ook de belangrijkste motivatie om hoofdsponsor te worden van een belofteteam. “We maken het voor deze jonge sporters mogelijk om hun passie uit te oefenen. Wie weet staan ze over een aantal jaar aan de top en inspireren ze anderen om (meer) te bewegen!”

Traumeel

Homeopatische geneesmiddelen van Heel (1)

Bekijk producten
  • Heel Traumeel S Gel 50GR

    13,25

    Heel

    Traumeel S Gel 50GR

  • Heel Traumeel S Druppels 30ML

    14,05

    Heel

    Traumeel S Druppels 30ML

  • Heel Traumeel S Creme 50GR

    13,25

    Heel

    Traumeel S Creme 50GR

  • Heel Traumeel S 50TB

    11,75

    Heel

    Traumeel S 50TB

Traumeel Spier- en gewrichtsgel

Traumeel Spier- en gewrichtsgel (1) is een homeopatisch geneesmiddel en één van de bekendste producten van het merk -Heel. Lange tijd was de gel alleen verkrijgbaar in een tube van 50 gram. Sinds kort is deze gel ook verkrijgbaar in een grote tube van 100 gram. De grote tube kan op verschillende momenten goed van pas komen. Zo is een grote verpakking fijn als u de gel regelmatig gebruikt, als u de gel voor langere tijd nodig heeft of als u een actief gezin heeft waar iedereen Traumeel gebruikt. De gel bevat 14 natuurlijke bestanddelen, waaronder Arnica montana. Dit geldt ook voor alle andere producten in het Traumeel-assortiment. Naast Spier- en gewrichtsgel kunt u ook kiezen voor Traumeel Spier- en gewrichtscreme, Traumeel tabletten en Traumeel druppels. Ten slotte, is er een Traumeel gel speciaal voor dieren.

Marathonschaatsen

Bij het marathonschaatsen worden per definitie lange afstanden geschaatst. De discipline is ontstaan uit het schaatsen van lange afstanden op natuurijs, met de Elfstedentocht als het bekendste voorbeeld. Tegenwoordig worden de meeste wedstrijden op kunstijsbanen gereden. Minimaal één keer per jaar staan de schaatsers op natuurijs, namelijk op de Weissensee. Het seizoen van het marathonschaatsen loopt vanaf oktober tot en met maart.

(1) De Traumeel-producten zijn homeopathische geneesmiddelen zonder specifieke therapeutische indicatie, toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze. Lees voor gebruik de bijsluiter.