Bestel nu
0
€ 0,00

Inspiratie | Blog: met shimmer bodylotion er stralend uitzien

Met shimmer bodylotion er stralend uitzien

Bodylotion is allang niet meer alleen een lotion die je huid verzorgd. Er zijn superveel varianten te koop die allerlei verschillende werkingen hebben. In de zomer mag jij best wat extra stralen. En hoe kan je dat nu beter dan met shimmer bodylotion?


Shimmer bodylotion, de naam zegt het zelf al: bodylotion die zorgt voor een glinstering. In dit soort bodylotions zitten kleine glinsterende deeltjes die oplichten als ze in de zon komen. Tijdens de feestdagen zie je er sprankelend uit, in de zomer zorgt de shimmer bodylotion ervoor dat je mooie zongebruinde huid nog meer glanst. Bovendien ziet je huid er lekker gezond en stralend uit.


Je hebt keuze uit diverse soorten:


Dove Bodylotion Summer Glow Soft Shimmer: dit is een bodylotion waarin een beetje zelfbruiner zit. In combinatie met de lichtweerkaatsende deeltjes ziet jouw huid er extra mooi uit!


Vision Aftersun Shimmer: Eigenlijk is dit geen bodylotion, maar een aftersun. Je gebruikt hem nadat je lekker in de zon hebt gelegen. Je huid wordt goed gevoed, gekalmeerd en je bruine kleur blijft beter behouden. De lichtdeeltjes zorgen weer voor die extra glans.


Lavera Aftersun Shimmer Lotion: Ook dit is een aftersun. Dat wil trouwens niet zeggen dat je hem niet kunt gebruiken als je niet in de zon hebt gezeten! Door de toevoeging van aloë vera en amandelolie wordt je huid goed gevoed. De ‘shimmer’ bestaat in deze lotion uit 100 procent minerale deeltjes, die een mooie gouden gloed geven.

Shimmer bodylotion zelf maken

Op Girlscene vonden we een fijne en handige tip om zelf je shimmer bodylotion te maken. Zo zit je nooit zonder! Omdat het zo handig is, delen we hier even met je hoe je het maakt:


• Pak je favoriete (normale) bodylotion en doe er wat van in een schaaltje

• Neem wat losse metallic/glimmende oogschaduw of bronzer

• Meng het met de bodylotion (hoe meer oogschaduw of bronzer je gebruikt, hoe meer ‘glimmer’)

• En voila, je hebt zelf shimmer bodylotion gemaakt!


Wil jij stralen? Bestel dan voordelig je shimmer bodylotion bij DeOnlineDrogist.nl.