DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

8x de mooiste giftsets voor kerst + tijdelijk gratis verzending

Kerst is het perfecte moment om uw geliefden te verrassen met een giftset. Bent u op zoek naar een mooi cadeau voor onder de kerstboom? De mooiste giftsets bestelt u nu bij DeOnlineDrogist.nl. T/m 31 december 2017 is verzending op ALLE geschenkverpakkingen geheel gratis!

8x de mooiste giftsets op een rij

Bent u op zoek naar een mooie gift set voor onder de kerstboom? Wij hebben 8 persoonlijke favorieten op een rijtje gezet. Klik op de afbeelding om direct naar de productpagina te gaan en bestel uw giftset snel met gratis verzending!

Rimmel London clutch met mascara en oogpotlood

Deze Rimmel London clutch bevat de Scandal’eyes Reloaded mascara en het Special Eyes kohl oogpotlood. De mascara geeft uw wimpers extreme, langdurige volume, met behulp van het max density borsteltje heeft de mascara tot 24 uur impact. Het kohl oogpotlood laat uw ogen sprankelen door de intense, langhoudende kleur.

De clutch van Rimmel London is nu tijdelijk verkrijgbaar met 40% korting, waardoor de prijs* nu €11,99 is in plaats van €19,99 mét gratis verzending!

Annemarie Borlind Naturoyale Biolifting Gift Set

De Naturoyale Biolifting giftset van Annemarie Borlind is een geschenkverpakking met dagcrème en reinigingsmousse. De natuurlijke reinigingsmousse reinigt de huid en poriën zacht en op milde wijze. Het Biolifting Complex met witte truffel voorziet de huid van vocht en activeert de celvernieuwing, dit zorgt voor een frisse en levendige uitstraling. De huid wordt optimaal voorbereid op de volgende stap in uw huidverzorging.

NatuRoyale Biolifting Day Active is de ultieme dagcrème dankzij de waardevolle formule bestaande uit exotische planten. De plantaardige fomule helpt de huid van uw gezicht, hals en decolleté steviger te maken. Daarnaast worden bestaande rimpels werkzaam verminderd en een verdere rimpelvorming vertraagd. Het zichtbare lifting-effect zorgt voor strakkere huidcontouren.

Chloe Love Story Gift Set

Chloe Geschenkset Love Story met de eau de parfum (50ml) en bodylotion (100ml) van Chloe Love Story. De geur is geïnspireerd door de Parijse romantiek en de liefdeshangsloten op de brug van Pont des Arts, dé brug waar geliefden slotjes aanhangen om hun liefde te vereeuwigen. Love Story is een fris, zeer vrouwelijk en verleidelijk parfum, dankzij de geur bestaande uit neroli, oranjebloesem en jasmijn uit Madagaskar. De prachtige vormgegeven verpakking is een lust voor het oog en een cadeau om te koesteren!

Van Gils Between Sheets geschenkverpakking

Van Gils Geschenkset Between Sheets is een giftset voor mannen met Between Sheets eau de toilette (30ml) en douchegel (100ml). Between Sheets is dé geur voor die dagen die eindigen in eindeloze nachten, Het is een onweerstaanbare geur van spanning en verleiding. De topnoten van deze geur bestaan uit limoen, grapefruit en mandarijn. Basilicum en lavendel vormen de hartnoten. De basisnoten worden gevormd door vanille, vetiver, tonka, ceder en patchoeli.

English Tea Shop theeset in blik

English Tea Shop Geschenkset Blik bevat maar liefst 72 zakjes thee in 9 verschillende smaken. Leuk om cadeau te geven met de feestdagen! Bevat de smaken English breakfast, Earl Grey, Zwarte Ceylon thee, Green tea, Peppermint, Chocolade, rooibos & vanilla, Black tea chai, Lemongrass, ginger & citrus, Green tea tropical en Super berries. Alle thee van English Tea Shop is afkomstig van biologische teelt en fairtrade.

Kneipp Amandelbloesem geschenkverpakking

Kneipp Geschenkset Genieten Amandelbloesem is een prachtige giftset met vier heerlijke Kneipp producten. Amandelbloesem heeft een milde geur en staat bekend om zijn bijzondere huidverzorgende eigenschappen. De amandelolie wordt direct door de huid opgenomen, dit maakt de huid zijdezacht en soepel. Amandelolie is zo mild dat het zelfs geschikt is voor de zeer droge, gevoelige en tere huid. Een echt verwencadeau voor de zintuigen! Kneipp Amandelbloesem giftset bevat douchefoam 200 ml, bodylotion 75 ml, huidolie 20 ml, massageolie 20 ml. De producten van Kneipp bevatten geen minerale oliën of parabenen.

Nivea Men Energy geschenkset

Nivea Men Gift Set Energy is het ideale cadeau voor uw partner, vader of vriend. Deze geschenkverpakking bevat Nivea Men Energy douchegel 250ml, Nivea Men black & White deodorant 150ml en een mannenschort.

De Energy Douchegel met mintextract verandert in stimulerend schuim, dit geeft een energiek en fris gevoel. De Black & White Original Deodorant Spray biedt naast langdurige bescherming ook de beste bescherming tegen vlekken in uw witte of zwarte kleding. Deze deodorant heeft een frisse, mannelijke geur met citrustinten.

Bolsius Creations Xmas Geurbrander

Bolsius Creations Xmas Geurbrander bevat 6 geuren waarmee u een unieke sfeer in huis kan creëren. Geuren zijn persoonsgebonden en kunnen zodoende een sterke emotie oproepen. Bolsius Creations biedt geuren die perfect op elkaar aansluiten, waardoor oneindig veel geurcombinaties gemixt kunnen worden. Een geurcombinatie van 3 Creations geeft ongeveer 4 tot 6 uur geur af. Met een 4-uurs theelicht wordt de brander niet te warm; laat de Creations met elkaar versmelten en geniet van uw heerlijke geur!

Bestel de mooiste giftsets bij DeOnlineDrogist.nl. T/m 31 december 2017 betaalt u géén verzendkosten bij aankoop van een giftset. Bent u op zoek naar meer cadeaus voor onder de kerstboom? Bekijk ook eens onze cadeautips hier.

TERUG NAAR DE CADEAUPAGINA