Bestel nu
0
€ 0,00

Inspiratie | Blog: halloweenlook

Hoe maakt u uw Halloweenlook nou echt griezelig?

Al jarenlang wordt het in Amerika gevierd: Halloween. Volwassenen gaan verkleed naar een feestje, er worden pompoenen uitgehold, huizen worden met Halloween decoratie versierd en kinderen gaan in griezelige kostuums de deuren langs om te ‘trick en treaten’. De meest angstaanjagende kostuums en attributen worden voor dit event uit de kast getrokken.

Maak uw Halloween kostuum écht eng

Inmiddels wordt ook in Nederland Halloween steeds populairder. Helaas zullen niet alle feestjes dit jaar doorgaan, heeft u dit jaar een virtuele Halloween party? Ook dan is het leuk om uzelf griezelig te verkleden. Maar hoe zorgt u nu echt voor een complete, huiveringwekkende Halloween look?


Zorg voor een outfit waarbij het goed duidelijk is welk figuur u bent. Dit kunnen figuren zijn zoals een vampier/Dracula, een enge clown, een skelet, een zombie, een zombiesprookjesfiguur, een heks, of een zombie versie van een bekend persoon of uw idool. Heeft u weinig tijd? Een oud carnavalskostuum met enge schmink of een oud versleten pak of jurk kan ook prima gelden als Halloweenkostuum.

Met als finishing touch..

Schmink en Halloweenaccessoires maken uw outfit enger, maar met speciale Halloweenlenzen maakt u uw look echt helemaal af! Maak uw ogen bijvoorbeeld helemaal griezelig zwart met de Full Black lenzen van KawaEyes. Of tover uw ogen om in die van een kwaadaardige demoon met de KawaEyes Demon Kleurlenzen waarbij u keuze heeft uit rood, groen, geel of wit. Steel tijdens het feestje helemaal de show met de fluorescerende kleurlenzen, deze zijn fluorescerend in UV-licht.

KawaEyes

kleurlenzen

Bestel direct
 • KawaEyes Demon Fire Kleurlenzen 2ST

  13,46

 •  
 • KawaEyes Demon Green Kleurlenzen 2ST

  13,46

 •  
 • KawaEyes Demon Shine Kleurlenzen 2ST

  13,46

 •  
 • KawaEyes Fluo Red Kleurlenzen 2ST

  13,46

 •  

KawaEyes jaarlenzen

Na het gebruik van de KawaEyes Halloween jaarlenzen bergt u ze gemakkelijk op in het speciaal bijgeleverde lenzenbakje. Als u ze goed reinigt met lenzenvloeistof, kunt u de Halloweenlenzen meerdere malen gebruiken en kunnen ze nog een rondje mee tijdens Carnaval of een ander verkleedpartijtje.


De zachte lenzen zijn comfortabel om te dragen en zijn allemaal voorzien van de CE Markering, dit betekent dat de lenzen aan dezelfde kwaliteitseisen van veiligheid, gezondheid en milieu voldoen als contactlenzen op sterkte. Bij aankoop van de lenzen ontvangt u een speciaal lenzenbakje waarin u de lenzen veilig en hygiënisch kunt opbergen.


Bestel de KawaEyes Halloweenlenzen bij DeOnlineDrogist.nl.