Bestel nu
0
€ 0,00

Inspiratie | Blog: green juice van superfoodies + kiwi lemon kickstart recept

Green Juice van Superfoodies + kiwi lemon kickstart recept

We weten allemaal dat gezond eten belangrijk is. Toch vinden veel mensen het lastig om aan de dagelijks benodigde portie groente, vitamines en mineralen te komen. Begin daarom de dag goed met een glas Green Juice van Superfoodies. Dit groene sapje is een echt vitaminebommetje! Zo begint u de fit en energiek en heeft u meteen een groot deel van de benodigde voedingsstoffen binnen.

Green Juice van Superfoodies

Superfoodies Green Juice Poeder is een mix van de beste biologische superfoods van Moeder Natuur. Deze mix is rijk aan fruit, groenten, kruiden en algen. De Green juice bestaat voor uit 100% natuurlijke ingrediënten en is vrij van kunstmatige toevoegingen. De ingrediënten zijn op lage temperaturen gedroogd waardoor alle voedingsstoffen bewaard zijn gebleven. Superfoodies Green Juice is geschikt voor vegetariërs, veganisten en rawfoodies, maar uiteraard ook voor iedereen die wilt genieten van een gezonde levensstijl.


Green juice? Zo werkt het!


Het poeder is snel en eenvoudig te bereiden. U hoeft alleen maar een theelepel Green Juice poeder aan een glas (kokos)water toe te voegen en even door te roeren. Maar uiteraard kunt u het poeder ook aan uw favoriete smoothies en sappen toevoegen. Wij hebben een gezond ontbijtrecept van Superfoodies voor u, voor een echte kickstart van de dag!

Kiwi lemon kickstart recept

Ingrediënten voor 1 persoon:Superfoodies Green Juice Kiwi Lemon Kickstart recept

1 volle theelepel Superfoodies green juice poeder

1/4 komkommer

1/4 courgette

1 bleekselderij stengel

Het sap van een citroen

1 kiwi

240 ml koude groene thee (of water)


Optioneel:

Een handje munt, gojibessen of stukjes gember ter garnering


Bereiding

Doe alle benodigde ingrediënten in een blender en mix tot een glad geheel. Giet over in een glas en versier eventueel met toppings. Genieten maar!

Over Superfoodies

Superfoodies is het bedrijf van Jesse van der Velde, dé superfood expert van Nederland. Superfoodies wil graag laten zien dat gezond eten ook heel lekker en makkelijk kan zijn. Het assortiment van Superfoodies bestaat uit biologische en veganistische raw food producten waaronder granola’s en smoothiemixen.