Duurzaam tandenpoetsen: Goed voor u EN het milieu

4 apr

Een gezond gebit bereikt u met goede en frequente mondverzorgingTandenpoetsen doen we dan ook iedere dag. Maar hoe langer we onze tandenborstel gebruiken, hoe meer bacteriën zich verzamelen op de tandenborstel. Voor optimale hygiëne moet een tandenborstel elke drie maanden vervangen worden. Een goede reden om hier een duurzame keuze in te maken dus!

Duurzaam tandenpoetsen met de TePe GOOD tandenborstel

TePe is een Zweedse organisatie die zich al jarenlang inzet om goede mondhygiëne voor iedereen mogelijk te maken en streeft er altijd naar om duurzamer te worden. TePe realiseert hoeveel invloed hun producten kunnen hebben op het milieu. Momenteel is het klimaat helaas uit balans en TePe weet dat er iets moet veranderen, maar alles in één keer veranderen zou onmogelijk zijn.

Bio-based tandenborstel

Met de ontwikkeling van de TePe GOOD lijn zet TePe een stap in de richting van een duurzame toekomst en helpt ons een handje in het maken van een duurzame keuze. De TePe GOOD lijn bestaat uit duurzame tandenborstels, gemaakt van 96% bio-based plastic. Dit bio-based plastic wordt gemaakt van rietsuiker en ricinusolie. Rietsuiker en ricinusolie zijn hernieuwbare grondstoffen, grondstoffen waarvan de voorraad in een korte periode kan worden hersteld. De TePe GOOD lijn wordt geproduceerd met 100% groene energie, afkomstig van zonne-energie.  De tandenborstels hebben dus een erg lage Co2 voetprint.

De TePe GOOD tandenborstels zijn beschikbaar in drie varianten: Regular Soft, Compact Soft en Mini Extra Soft en zijn ontworpen in nauwe samenwerking met tandheelkundigen. De tandenborstels hebben een taps toelopende borstelkop voor gemakkelijke toegang in het gebit en afgeronde borstelharen voor een zachte reiniging. De TePe GOOD Mini Extra Soft heeft daarnaast een handvat dat comfortabel is voor volwassen én kinderen.

Duurzaam: Lage CO2 uitstoot

Plantaardig: Gemaakt van bio-based plastic

Zweedse kwaliteit: Hoogwaardig design met uitstekende prestaties en kwaliteiten.

Zet u ook een stap richting een duurzame wereld? De TePe GOOD tandenborstels zijn verkrijgbaar bij DeOnlineDrogist.nl.