DeOnlineDrogist.nl grootste online drogisterij van Nederland

25 sep

DeOnlineDrogist.nl mag zich vanaf nu de grootste online drogisterij van Nederland noemen. De webwinkel staat op plek 74 in de Twinkle100, de ranglijst van de honderd in omzet grootste online retailers, die 23 september werd gepresenteerd. 

DeOnlineDrogist.nl

In 2013 kwam DeOnlineDrogist.nl de Twinkle100 binnen op plek 90. Dit jaar is de omzet van de online drogisterij bijna verdubbeld naar ruim 11 miljoen en wist zij een flink aantal plekken te stijgen op de ranglijst.

Volgens Wouter Bruin, algemeen directeur van DeOnlineDrogist.nl, dankt de webshop haar succes aan de combinatie van zeer snelle levertijden, een ruim assortiment en een uitstekende klantenservice. ‘Wij zorgen voor uitgebreide productbeschrijvingen en bieden de klant service op maat. Klanten kunnen op diverse manieren contact opnemen met onze gediplomeerde drogisten voor een snel en gedegen advies. En plaats je een bestelling voor 21.30, dan heb je deze de volgende dag al in huis’, aldus Bruin.

DeOnlineDrogist.nl werd opgezet in 2007 door drie vrienden met een passie voor gezondheid. Bruin is zeer verheugd met het behaalde resultaat, maar geeft aan niet stil te blijven zitten. ‘We blijven onze webshop verbeteren en zoeken continu naar mogelijkheden om de klant nog beter van dienst te zijn. Bovendien willen we internationaal gaan uitbreiden naar België, Duitsland en Groot-Brittannië.’