Collageendrank: een beautydrank met anti aging effect van binnenuit

8 mei

 

Collageendrankjes zijn inmiddels een welbekend fenomeen in beautyland. Deze drankjes, op basis van VERISOL® collageen, helpen uw huid van binnenuit te verstevigen en de zichtbare tekenen van het ouder worden te verminderen.

nutraskin_drogist

Uit onderzoek is gebleken dat bij dagelijkse inname van VERISOL® collageen dat na 4 tot 8 weken:

  • De huid elastischer wordt
  • Rimpels en kraaienpootjes zichtbaar verminderen
  • Zichtbare tekenen van het ouder worden verminderen

Wat is collageen?

Collageen  is een lijmachtig eiwit dat van nature in de huid voorkomt. Collageen zorgt voor elasticiteit en stevigheid van de huid. Vanaf het 25e levensjaar neemt de hoeveelheid collageen jaarlijks met 1% af, waardoor geleidelijk aan de eerste rimpels ontstaan.

Er zijn vele soorten collageen, echter van VERISOL® collageen is aangetoond dat het een anti aging effect op de huid heeft.

Waarom collageendrank gebruiken?

Collageen komt veelvuldig in anti aging crèmes voor. Het probleem van een crème is dat dit alleen een plaatselijk en oppervlakkig effect heeft. De huid kan namelijk de collageen in een crème niet goed opnemen.  Een collageendrank, zoals Nutraskin, bestaat uit kleine deeltjes collageenpeptiden die makkelijk door het lichaam opgenomen worden. Dankzij de eenvoudige opname zijn  collageendrankjes vele malen effectiever dan crèmes én zijn ze werkzaam in het hele lichaam. Uw hals en decolleté worden ook direct meebehandeld. Bij langdurig gebruik helpt collageendrank tevens cellulite te verminderen.

NutraSkin is een collageenpoeder in sachet.  Dit collageenpoeder is eenvoudig oplosbaar in water of vruchtensap. Vloeibaar collageen geniet de voorkeur boven collageenpillen of capsules. De hoeveelheid collageen past namelijk niet in een capsule. Dan zouden de capsules te groot worden, of u zou er heel veel van moeten innemen. De werking van NutraSkin Collagen Drink is daarom sterker dan een collageen capsule of pil. U hoeft dagelijks maar één sachet te gebruiken.

Collageendrank ter vermindering van cellulite

Collageendrank wordt niet alleen als beautysupplement gebruikt vanwege haar anti aging eigenschappen. Recent onderzoek heeft aangetoond dat collageendrank een positieve bijdrage levert in de aanpak van cellulite. 

Cellulite komt veelvuldig voor: ongeveer 85% van de volwassen vrouwen heeft last van cellulite. De ontsierende kuiltjes en bobbeltjes komt met name op de billen, benen en bovenarmen voor.

NutraSkin Collagen Drink met specifieke collageenpeptiden is een uitstekende aanvulling op een gezonde leefwijze. Dit beautysupplement bevat een hoge dosering VERISOL® collageen. Uit een recente studie blijkt dat het dagelijks innemen van dit supplement gunstige effecten heeft op het verminderen van cellulite. Daarnaast verbetert NutraSkin Collagen Drink de elasticiteit van de huid, waardoor de huid gladder en soepeler wordt en cellulitis minder zichtbaar is.

NutraSkin collageendrank, ter aanvulling op een gezonde levensstijl

Collageendrank kan een goede bijdrage leveren een mooie, stralende huid te behalen. Het is bijzonder geschikt als aanvulling op de gezonde levensstijl. Naast beweging, gezond eten, voldoende ontspanning, water drinken en verzorgingsproducten gebruiken kan NutraSkin  een positief effect op  de huid hebben en huidveroudering helpen te vertragen.

NutraSkin bevat 20 sachets en kost €34,95. Voor meer informatie over NutraSkin Collagen Drink verwijzen wij u graag naar onze NutraSkin productpagina.