DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
bacterien-bonusan

Het bacterie- en vezelassortiment van Bonusan is vernieuwd!

Wat is er vernieuwd en wat zijn de voordelen van het Bonusan Bacteri-assortiment?

Het Bacteri-assortiment van Bonusan is geoptimaliseerd en nu nog completer. Bekijk hier het Bacteri-assortiment.

• De producten zijn geoptimaliseerd op basis van actuele, wetenschappelijke inzichten.

• Het assortiment is nu nog completer: vind altijd de juiste persoonlijke oplossing voor uw behoefte.

• De productnamen zijn aangepast:

De Darmocare- en Probio-producten heten voortaan Bacteri

bonusan-vernieuwd-bacteri-assortiment

Waarom Bonusan Bacteri of FibroPur?

Ondersteuning voor iedereen en elk doel

De Bacteri-producten van Bonusan bevatten zorgvuldig geselecteerde bacteriestammen die nuttig zijn voor uw lichaam en elkaar optimaal aanvullen. U hebt de keuze uit producten met een doelgerichte focus, zoals de kind- en seniorproducten, maar ook producten met een

brede focus, zoals de Bacteri 17 Expert Resilience met maar liefst 17 diverse stammen.

Bonusan ontwikkelt producten altijd op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het nieuwste product is de Bacteri S4, met de vier meest bekende bacteriestammen uit wetenschappelijk onderzoek. En het assortiment bevat ook nog eens producten voor verschillende lichaamsgebieden, waaronder:

• Producten met darmbacteriën

• Producten met mondbacteriën

• Bacteriën voor vaginale balans

In capsules, sachets en druppels

De producten zijn in verschillende vormen verkrijgbaar: in capsules, sachets en druppels. De capsules zijn vegetarisch en makkelijk slikbaar en beschermen de inhoud van de capsules tegen het maagzuur. Zo komen de bacteriën pas vrij wanneer ze op de plaats van bestemming in het lichaam zijn aangekomen en bereiken meer levende bacteriën uiteindelijk de darm.

Sachets bieden aan bacteriën de beste bescherming door het folie-omhulsel. Het poeder lost makkelijk op in water, de drank is aangenaam van smaak (licht zoet tot neutraal).

Bonusan Bacteri:

• Grote diversiteit aan bacteriestammen die elkaar optimaal aanvullen

• Hoog aantal levensvatbare bacteriën gegarandeerd tot het einde van de houdbaarheid

• Zonder onnodige hulpstoffen of andere vitamines en mineralen

• De meeste producten zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bonusan FibroPur

De Bonusan FibroPur-producten bevatten vezels in hoge doseringen en optimale combinaties.

Er zijn verschillende soorten vezels die voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet. Zo is er voor iedere behoefte een oplossing, ook voor u.

• De vezels zijn van hoge kwaliteit en zijn wetenschappelijk onderzocht

• Bewezen effectief

• De producten bevatten een breed spectrum aan ketenlengtes

Waarom zou u bacteriën gebruiken?

Als u aan bacteriën denkt, krijgt u hier wellicht niet direct positieve associaties mee, omdat bacteriën soms voor vervelende ziektes kunnen zorgen en in verband worden gebracht met viezigheid. Maar lang niet alle bacteriën zijn ziekmakend!

Bacteriën kunnen zich aanpassen aan bijna elke omgeving en leven dan ook her en der op en in het lichaam: in de mond en neus, op de huid, in de urinewegen, de geslachtsorganen en in de darmen. Wist u dat de meeste bacteriën zich in de darmen bevinden? In het darmkanaal leven maar liefst 100.000 miljard micro-organismen, waaronder bacteriën. De verzameling van bacteriën in de darm wordt ook wel de darmflora of het microbioom genoemd.

Zoals gezegd kunnen bacteriën zich aanpassen aan bijna elke omgeving, ze kunnen zich dus ook aan de situaties in ons lichaam aanpassen. Waarom zijn bacteriën nuttig voor ons lichaam? Bacteriën staan niet altijd goed bekend, omdat ze voor veel vervelende ziektes kunnen zorgen. Deze ziekmakende bacteriën worden ook wel pathogene bacteriën genoemd. Maar lang niet alle bacteriën zijn ziekmakend, er zijn ook bacteriën die wel nuttig zijn voor het lichaam. Het gaat erom een goede balans te houden tussen de verschillende bacteriestammen.

  • Bonusan