Bestel nu
0
€ 0,00

Inspiratie | Blog: gehoorschade

Bescherm uw gehoor tijdens ADE

Het is bijna zover, morgen gaat het grootste dance evenement ter wereld van start: het Amsterdam Dance Event! Rondom dit event gaat Alpine samen met de wereldster Sam Feldt en platenlabel Spinnin’ Records de strijd aan tegen gehoorschade. De komende periode zult u de slogan ‘Love the music. Protect your ears’ vaak tegenkomen. Dit is een statement die Sam Feldt, bekend van superhits als ‘Post Malone’ vol overtuiging weet over te brengen. “Met goede gehoorbescherming zorg je niet alleen goed voor je oren, je ervaart de muziek ook veel beter. Ook over 10 tot 20 jaar.”

Gehoorschade door festival: eeuwig zonde

U heeft vast wel eens na een feestje of na het stappen in bed gelegen met een vervelende piep of ruis in uw oor. Wist u dat dit een eerste symptoom is van (blijvende) gehoorschade? Vorig jaar heeft onderzoeksbureau The Choice in opdracht van Alpine onderzoek gedaan naar gehoorschade onder festivalbezoekers. Daaruit bleek dat maar liefst 60 procent (!) van de Nederlanders wel eens gehoorklachten heeft na het bezoek aan een festival of concert. In het onderzoeksrapport noemde een KNO-arts het aantal jonge mensen met gehoorschade ‘schrikbarend’. Deze cijfers zijn inderdaad zorgwekkend, maar vooral ook eeuwig zonde. Gehoorschade is namelijk eenvoudig te voorkomen. Met goede festivaloordoppen zoals Alpine PartyPlug, voorkom je niet alleen een tijdelijke of permanente piep, maar geniet je ook van een veel betere muziekervaring.

Alpine oordoppen online én tijdens ADE verkrijgbaar

Alpine is al een aantal jaren op een rij dè oordoppenpartner van ADE. Ook dit jaar zijn de oordoppen van Alpine op diverse punten in Amsterdam verkrijgbaar. U heeft hierbij de keuze uit verschillende festivaloordoppen: de Alpine Partyplug of Partyplug Pro Natural èn de unieke limited ADE Partyplug. Het is natuurlijk het beste om voorbereid op pad te gaan en uw oordoppen van tevoren aan te schaffen. U kunt de Alpine PartyPlug, MusicSafe Classic en de PartyPlug Pro Natural oordoppen gemakkelijk en snel bestellen bij DeOnlineDrogist.nl.