Hoofdpagina>Vitamine & supplementen>Speciaal voor:>Vrouw>Menstruatie

Bloem Ansemilla Druppels 100ML

Vrouwenmantel helpt bij ongemakken voorafgaand aan en tijdens de menstruatie

17,45

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Bloem 
 • Inhoud: 100ML
 • EAN: 8713549002139
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Bloem Ansemilla Druppels is samengesteld uit plantaardige extracten waarvan Vrouwenmantel helpt bij ongemakken voorafgaand aan en tijdens de menstruatie.

  Vrouwenmantel:

  - Helpt bij ongemakken voorafgaand aan de menstruatie

  Dosering
  4 maal daags 20 druppels innemen met weinig water. Indien nodig ieder uur deze dosering innemen. 

  Waarschuwingen
  Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding. Voor meer informatie over wisselwerking met geneesmiddelen zie de bijgesloten gebruiksinfo. Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts. Bewaar na het gebruik dit product donker, goed gesloten, op kamertemperatuur en altijd buiten bereik van kinderen. Vermijd bij het bewaren de invloed van direct zonlicht.

   

  Ingredienten

  Samenstelling
  Kruidenextracten:
  Vrouwenmantel (Alchemilla vulgaris)15,4%Fijn akkerscherm (Ammi visnaga)15,4%Monnikspeper (Vitex agnus castus)7,7%Madeliefje (Bellis perennis)7,7%Herderstasje (Capsella bursapastoris)7,7%Zilverkaars (Cimicifuga racemosa)7,7%St. Janskruid (Hypericum perforatum)7,7%Witte dovenetel (Lamium album)7,7%Malrove (Marrubium vulgare)7,7%Zilverschoon (Potentilla anserina)7,7%Sneeuwbal (Viburnum prunifolium)7,7%

  Ingredienten:
  Tincturen van kruiden, gezuiverd water, alcohol 50% vol.


   

  Vragen & Antwoorden
  Kan Ansemilla darmklachten veroorzaken zoals diarree of obstipatie?

  Voor zover bekend zijn er geen bijwerkingen bekend van dit product. Maar het natuurlijk zijn dat een van de ingredienten bij u wel klachten geeft. Ik zou u willen advieseren om de inname enkele dagen te stoppen en  te kijken of u nog steeds last heeft. Heeft u nog steeds last wacht dan totdat dit over is. Vervolgens kunt u de helft van de dosering te nemen die u nu neemt. Als dit goed gaat kunt u de dosering weer langzaam opbouwen. Als u last blijft houden raad ik u aan om de inname te stoppen. Het kan dan zijn dat u voor een van de ingredienten een overgevoeligheid heeft.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Bloem Ansemilla Druppels 100ML?

  Andere artikelen uit deze categorie:

  Artiken 1-4van 41