Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Keel en gezonde luchtwegen>Keelpijn (medische hulpmiddelen)

Bloem Altheafleur Keelspray 50ML

Klasse I medisch hulpmiddel te gebruiken bij irritaties de keel

13,32
  • Merk:  Bloem 
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 8713549022946
  • Op voorraad:  10  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Bloem Altheafleur Keelspray is een klasse I medisch hulpmiddel te gebruiken bij irritaties de keel ten gevolge van een droge hoest en een droge keel. De polysacchariden, die afkomstig zijn van de Heemstwortel, Carrageen en de Arabische gom, leggen een afdekkend laagje op het geïrriteerde keelslijmvlies en ze verminderen daardoor de irritatie van de keel. De keelspray versterkt en ondersteunt het zelf herstellend vermogen van het lichaam, waardoor dit medische hulpmiddel een sterke invloed heeft op het herstel van een geïrriteerde keel.

Te gebruiken bij:
- Geirriteerde keel
- Droge keel
- Droge hoest

Dosering
Hoofd achterover leunen en 3 maal daags, indien noodzakelijk mag dit vaker, goed achterin de mond en keelholte sprayen (2 tot 4 sprays) en vervolgens de vloeistof goed gelijkmatig in de mond en keel verdelen en daarna doorslikken. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Waarschuwingen
Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding. Bewaar na het gebruik dit product donker, goed gesloten, op kamertemperatuur en altijd buiten bereik van kinderen. Vermijd bij het bewaren de invloed van direct zonlicht.

Medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Ingredienten

Ingrediënten
Heemst wortel (Althea officinalis radix), Carrageen(Chondrus crispus), Arabische gom (Acacia senegal),verdikkingsmiddel (xantaangom), Aloë (Aloe vera),Vlierbesconcentraat (Sambucus nigra), Appelconcentraat(Malus domestica), Perenconcentraat (Pyrus communis),Bijenhoning (Apis mellifera), conserveermiddelen(natriumbenzoaat, kaliumbenzoaat).

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bloem Altheafleur Keelspray 50ML?