Hoofdpagina>Gezondheid>Geneesmiddelen>Hoesten>Productieve/vastzittende hoest

Bisolvon 8mg/5ml Elixer Forte 125ML

Slijmoplosser bij vastzittende hoest

7,89
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Bisolvon Elixer Forte is een slijmoplosser en wordt gebruikt bij vastzittende hoest. Bisolvon Elixer Forte maakt het ophoesten makkelijker als dit door taai slijm wordt bemoeilijkt. Bisolvon Elixer Forte begint na ongeveer 5 uur te werken. Als door de werkzame stof, broomhexine 8mg, het slijm loskomt en de luchtwegen gereinigd worden, vermindert het hoesten en wordt het ademen gemakkelijker.

Dosering
Kinderen boven 10 jaar en volwassenen driemaal per dag 2 1/2 - 10 ml.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor broomhexine of één van de andere bestanddelen.

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Werkzame stofBroomhexedinehydroc
Sterkte8mg
Vormsiroop
LeeftijdVanaf 10
Indicatievastzittende hoest
Contra Indicatiemaagzweer
Vragen & Antwoorden
Hoe werkt dit product?

Het belangrijkste bestanddeel van Bisolvon is broomhexine, dat de hoeveelheid eiwit in het longslijm laat afnemen Hierdoor wordt het slijm minder stroperig en taai waardoor het ophoesten ervan gemakkelijker wordt. Doordat de samenstelling van het slijm wordt genormaliseerd,  wordt ook de werking van de trilhaartjes, die verantwoordelijk  zijn voor het transport van het slijm uit de longen, verbeterd. Dit vergemakkelijkt het ophoesten van het slijm en wordt het lichaam geholpen bij het bestrijden en overwinnen van de infectie. Bisolvon verlicht de symptomen van vastzittende/productieve hoest en helpt om een vastzittende hoest te genezen.

Kan ik dit middel tegelijk met andere middelen gebruiken?
Afhankelijk van de symptomen kunnen naast Bisolvon of Bisoltussin ook andere medicijnen worden gebruikt zoals een koortswerend middel bij licht koorts (bijv.paracetamol) of een neusspray/druppels bij een verkoudheid met een verstopte - of loopneus. Maar raadpleeg altijd eerst de huisarts of apotheker voordat er wordt gestart met gelijktijdige inname van andere medicijnen, omdat ongewenste interacties tussen geneesmiddelen nooit uitgesloten kunnen worden.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bisolvon 8mg/5ml Elixer Forte 125ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 30