DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Biore

Bioré wordt ook wel dé expert genoemd als het om het reinigen van de poriën gaat. De producten waaronder neusstrips en cleansers zijn op basis van houtskool en baking soda. Ze reinigen het gezicht diep en intensief zodat onzuiverheden geen kans krijgen. Lees meer over Bioré onder de producten. Lees meer
  • Biore Ultra Diep Reinigende Porie-Strips Neus 6ST

    Biore Ultra Diep Reinigende Porie-Strips ... | 6ST

    Voorraad: > 50
    9,25
    50% korting
    4,63
  • Biore Diep Reinigende Poriestrips met Houtskool 6ST

    Biore Diep Reinigende Poriestrips met Hou... | 6ST

    Voorraad: > 50
    8,99
    50% korting
    4,50
  • Biore Anti-Puistjes Cleanser met Houtskool 200ML

    Biore Anti-Puistjes Cleanser met Houtskool | 200ML

    Voorraad: 9
    10,49
    50% korting
    5,25
  • Biore Cleanser met Houtskool 200ML

    Biore Cleanser met Houtskool | 200ML

    Voorraad: > 50
    10,49
    50% korting
    5,25
  • Biore Reinigend Detox-Masker Houtskool 110ML

    Biore Reinigend Detox-Masker Houtskool | 110ML

    Voorraad: 8
    9,35
    50% korting
    4,68
  • Biore Masker Houtskool 1 Minuut Zelfverwarmend 4ST

    Biore Masker Houtskool 1 Minuut Zelfverwa... | 4ST

    Voorraad: > 50
    7,99
    50% korting
    4,00
  • Biore Daily Detox Exfoliator 125ML

    Biore Daily Detox Exfoliator | 125ML

    Voorraad: 7
    11,45
    50% korting
    5,73

Wat is Bioré?

Bioré Skincare is het eerste merk van huidverzorgingsproducten dat zich richtte op de kern van de probleemhuid: de poriën. De Japanse schoonheids roots inspireren het merk om vooruitgang te boeken en alles wat ze doen te verbeteren. Innovatie is een belangrijke kernwaarde.

Als het gaat om het reinigen en verzorgen van die 20.000 vervelende poriën, gaat het erom dat we slimmer werken, niet harder. Bioré wil u helpen de huid van uw dromen te krijgen en het leuk, betaalbaar en echt haalbaar te maken.

Bioré met houtskool

Een van de bekendste productlijnen is Bioré met houtskool. Er zijn onder andere neusstrips, een Anti-Puistjes Cleanser en een diep reinigende scrub verkrijgbaar met dit natuurproduct erin. De houtskool heeft een reinigende werking op de huid. Het absorbeert olie en reinigt de poriën in uw huid diep. Het trekt onzuiverheden aan, waardoor de huid diep gereinigd wordt.

Welke Bioré producten zijn er allemaal te koop?

Er is een uitgebreid aanbod van verschillende soorten huidverzorgingsproducten van Bioré verkrijgbaar bij DeOnlineDrogist.nl. Zo zijn er scrubs, cleansers, maskers en neusstrips verkrijgbaar. Maar er is bijvoorbeeld ook Bioré micellair reinigingswater en een Exfoliator van Bioré.

Bioré Neusstrips

Voor de diepe reiniging van de poriën op de neus

Verwijder vuil diep uit verstopte poriën met de neusstrips van Bioré. De Porie-Strips met natuurlijke houtskool nemen alle vuil, vet en mee-eters op waardoor uw huid fris, schoon uit zal zien.

Hoe komt het dat poriën in de neus verstopt raken?
Poriën kunnen verstopt raken onder invloed van:

  • Dode huidcellen;
  • Overtollige talgproductie;
  • Achtergebleven make-up;
  • Zweet;
  • Vuil;
  • Warm weer;
  • Stress.

De Bioré Neusstrips in het kort:

  • De neusstrips werken met natuurlijke houtskool, wat bekend staat om het vermogen om onzuiverheden uit de huid op te nemen en te verwijderen;
  • Ze bevatten geen olie;
  • En de strips zijn dermatologisch getest.
  • De diep reinigende porie-strips met houtskool verwijderen weken (ja, weken!) aan porie-verstoppend vuil met slechts 1 strip. Bovendien heeft u na gebruik een 3x minder vette huid;
  • De Ultra Diep Reinigende Porie-Strip met toverhazelaar, theeboom-olie en menthol verwijdert nog meer diepgenesteld vuil, vet & mee-eters.

De diep reinigende porie-strips met houtskool verwijderen weken (ja, weken!) aan porie-verstoppend vuil met slechts 1 strip. Bovendien heeft u na gebruik een 3x minder vette huid;

De Ultra Diep Reinigende Porie-Strip met toverhazelaar, theeboom-olie en menthol verwijdert nog meer diepgenesteld vuil, vet & mee-eters.

Hoe gebruikt u de Bioré neusstrips?

  1. Voordat u de neusstrips gebruikt wast u uw gezicht. En maakt u uw neus nat;
  2. Droog uw handen af en verwijder het plastic van de strip;
  3. Plak de gladde kant van de strip op uw neus. En druk goed aan;
  4. Na 10 – 15 minuten voelt de strip zo hard aan als papier-maché. Nu kunt u hem voorzichtig en langzaam vanaf de randen naar het midden toe lostrekken van de huid;
  5. Blijven er restjes achter? Dan kunt u deze met water afspoelen.

Bioré Cleansers

Ontdek de Bioré Cleansers die dagelijks voor een diepe reiniging zorgen en uw poriën zuiveren door vuil en onzuiverheden te verwijderen. Voor een stralende huid!

De Bioré Cleansers zijn beschikbaar in de volgende drie varianten:

  1. Bioré Diepe Porie Cleanser met Houtskool verwijdert en neemt 2 keer meer vuil en onzuiverheden op dan een gewone reiniger. De cleanser zuivert uw poriën voor een diep gereinigd gezicht en een gladde, tintelfrisse huid. Het product is geschikt voor de normale tot vette huid;
  2. Bioré Anti-Puistjes Cleanser met Houtskool en Salicylzuur is goed voor de huid die gevoelig is voor acne. De cleanser is geschikt voor dagelijks gebruik en zorgt voor een diepe reiniging. Hij zuivert uw poriën en neemt vuil op. Deze reiniging voorkomt het ontstaan van puistjes. Het heeft al effect in 2 dagen;
  3. Bioré Dagelijks Zuiverende Cleanser met Rose Quartz + Houtskool reinigt uw huid diep en voegt ook wat zelfliefde toe om uw huid energie te geven. Houd van uw poriën, houd van uzelf.

Bioré Clear & Bright lijn

Voor elk huid type

Onze nieuwe Clear & Bright lijn zorgt voor een stralende huid in slechts 1 week! Bioré Clear & Bright cleanser verwijdert opgebouwd vuil uit de poriën, om tint en textuur te verbeteren. Bioré Clear & Bright scrub verfijnt en verzacht de poriën.

  • De producten bevatten Yuzu Citroen, een natuurlijke bron van vitamine C, bekend om zijn vermogen om te balanceren en te verhelderen;
  • De producten zijn dermatologisch getest;
  • Zonder parabenen en vrij van olie.

Zin in een maskertje?

Tijd voor een wellness moment

Met het Bioré zelfverwarmend 1-minuut masker met houtskool geniet u thuis van een intens wellness gevoel! Het zelfverwarmende masker bevat natuurlijke houtskool dat de poriën opent en de talg verwarmt. Hierdoor verwijdert het vuil en vet dat in de poriën verstopt zit. Het eindigt met een verkoelende sensatie en laat een tintelzachte gladde huid achter in slechts 1 minuut. Meng het houtskool masker met water om de warmte vrij te laten komen.

Waar kan ik Bioré kopen?

Bioré online bestellen doet u gemakkelijk en snel online bij DeOnlineDrogist.nl. Wilt u liever eerst iets meer weten over de producten, het gebruik ervan of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met de klantenservice. We beantwoorden uw vragen en voorzien u graag van deskundig advies.

Bestelt u uw Bioré producten voor 21.30 uur? Dan bezorgen wij uw bestelling de volgende dag aan huis. Bestellingen boven de 20 euro worden bovendien gratis aan huis geleverd.

Wat kost Bioré?

De prijs van de producten vindt u bovenaan deze pagina, afgebeeld bij de individuele producten. Ook ziet u het hier wanneer er Bioré acties of aanbiedingen zijn.