DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Bionnex

Bionnex ontwikkelt sinds 2010 natuurlijke producten voor haar en huid, waarvan de veiligheid en werkzaamheid getest worden door internationaal erkende onderzoeksinstituten. Lees meer over Bionnex onder de producten. Lees meer
Geen resultaten gevonden

Wat is Bionnex?

Bionnex ontwikkelt natuurlijke haarverzorging en lichaamsverzorging op basis van wetenschappelijk onderzoek. De dermatologische producten, met 100% natuurlijke en effectieve ingrediënten uit kruiden, bevatten geen belastende ingrediënten of kunstmatige kleurstoffen. U kunt Bionnex alleen bestellen bij erkende specialisten en gecertificeerde drogisten, waaronder De Online Drogist. 

Wat zijn de voordelen van Bionnex?

De producten van Bionnex kennen verschillende voordelen. Benieuwd wat de producten van Bionnex zo uniek maakt? We hebben de voordelen overzichtelijk op een rijtje gezet. Bionnex is…

  • Veganistisch: de cosmetica is vrij van dierlijke stoffen. 
  • Dierproefvrij: de producten zijn niet getest op dieren.
  • Klinisch getest: in onafhankelijke laboratoria in Zwitserland.
  • Biologisch: een biologische oplossing voor haar- en huidproblemen.
  • Van Zweedse oorsprong: volgens de Zweedse principes, met respect voor de natuur.

Ontdek het assortiment van Bionnex

Het assortiment van Bionnex bestaat uit verschillende producten en merklijnen. Van haarverzorging tegen haaruitval tot natuurlijke bescherming tegen de zon. Hieronder vertellen we u meer over het uiteenlopende assortiment. 

Bionnex Organica 

Dunner wordend haar en haaruitval kunnen onzeker maken. Het is dan ook logisch dat u op zoek gaat naar een product dat kan helpen om haaruitval tegen te gaan. De producten van Bionnex Organica zijn een geschikte optie. Zo helpen ze de haargroei te stimuleren en het haar te versterken. Ook helpen de producten de hoofdhuid gezond te houden. Voor de beste verzorging wordt het aangeraden om een Bionnex shampoo, conditioner en serum te combineren. De voordelen hiervan?

  • Vermindering van haaruitval met 93%.
  • Aanzienlijke toename van het aantal haren met 80%.

De Bionnex shampoos zijn er in verschillende varianten, voor verschillende haartypes:

  • Vet haar: controleert talgproductie.
  • Anti-roos: gaat haaruitval tegen en reinigt de hoofdhuid.
  • Normaal haar: herstelt de vitaliteit van het haar.
  • Alle haartypen: voorkomt en vermindert jeuk op de hoofdhuid. 
  • Droog en beschadigd haar: voedt en versterkt het haar.

Bionnex Rensaderm

De zuiverende producten van Bionnex Rensaderm zijn geschikt voor een vette en acne gevoelige huid. Voor het verzorgen van een huid met acne kunt u de volgende stappen volgen en producten gebruiken:

  1. Reinig uw huid diep met de Bionnex Rensaderm Cleansing & Foaming Gel.
  2. Verzacht uw huid met Bionnex Rensaderm Revitalizing Toner.
  3. Hydrateer uw huid met Bionnex Rensaderm Repairing & Sebum Control Serum

U zal merken dat ontstekingen aan de huid minder worden en uw huid heerlijk zacht aanvoelt. Probeer Bionnex Rensaderm en zeg gedag tegen vervelende huidongemakken! 

Bionnex Whitexpert

Heeft u last van pigmentvlekken? Pigmentvlekken kunnen door verschillende factoren ontstaan. Bijvoorbeeld door de zon, hormonen en wanneer de huid beschadigd is geweest. De overmatige productie van melanine zorgt er uiteindelijk voor dat pigmentvlekken ontstaan. De producten van Bionnex Whitexpert helpen de hoeveelheid melanine af te nemen, wat de huid helpt verhelderen. De productlijn Bionnex Whitexpert bestaat uit:

Bionnex Perfederm

De natuurlijke verzorgingsproducten van Bionnex Perfederm verzorgen een droge huid intensief. Zo kunt u uw gezicht voeden met de Bionnex Perfederm Ultra Moisturizing Face Cream en het gehele lichaam met de Bionnex Perfederm Ultra Moisturizing Bodycream. Tevens vindt u verschillende handcrèmes in het assortiment van Bionnex. Zo krijgen ook uw handen de verzorging die ze verdienen!

Wist u dat Bionnex ook deodorants heeft? Er zijn verschillende varianten: 

Bionnex Preventiva

Op een veilige manier van de zon genieten? Dat kan met Bionnex Preventiva. De zonbescherming van dit merk biedt bescherming tegen zowel UVA- als UVB-stralen. De waterbestendige formule zorgt ervoor dat u ook nog beschermt bent ná een plons in het water. Ontdek zonbescherming van Bionnex voor het gezicht en lichaam, ook voor kinderen! 

Bionnex the nordea 

De producten van Bionnex the nordea zijn gemaakt van de puurste ingrediënten en geschikt om de huid te reinigen, hydrateren en verzorgen. U kunt, voor het beste resultaat, de producten met elkaar combineren. Hieronder vindt u overzichtelijk welke producten voor welke stap geschikt zijn.

Reinigen van de huid
Hydrateren van de huidVerzorging van de huid

Bionnex kopen

Wilt u de producten van Bionnex bestellen? Dat kan bij De Online Drogist! Op deze pagina vindt u het uitgebreide assortiment aan gezicht-, lichaams- en zonverzorging van dit merk. Ook ziet u hier wanneer Bionnex in de aanbieding is. Liever eerst een persoonlijk advies of een vraag over één van de producten? Onze gediplomeerde drogisten staan zeven dagen per week voor u klaar. Bestellingen boven de €20 worden gratis verzonden.