9368.934 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Superfood>Chlorella

Biodream Chlorella Tabletten 350CP

Geconcentreerde gezondheid in een capsule

16,09
  • Merk:  Biodream
  • Inhoud: 350CP
  • EAN: 8716431000503
  • Op voorraad:  41  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Biodream Chlorella, een wonderbaarlijk voedingssupplement met pure chlorellaalgen. Biodream Chlorella heeft een chlorofyl gehalte dat hoger is dan dat van alle tot nu toe bekende plantensoorten. Biodream Chlorella wordt met succes gebruikt ter ontgifting, waardoor de spijsvertering wordt bevorderd. Chlorella heeft de eigenschap om zware metalen aan zich te binden en af te voeren. Chlorella bevat DNA en RNA, natuurlijk Beta-carotene alsmede een 50-tal vitaminen en mineralen plus alle acht essentiële aminozuren. Het is gunstig voor de bloeddruk, en goed voor de cholesterolspiegel.

Biodream Chlorella bevat tot 10 keer meer chlorofyl dan spirulina. Biodream Chlorella heeft een harde celwand die het lichaam ontdoet van zware metalen. Chlorella zorgt ervoor dat de lactobacillus zich tot 4 keer sneller vermenigvuldigen hetgeen de spijsvertering bevordert. Biodream Chlorella stimuleert het immuunsysteem en beschermt tegen vrije radicalen. Biodream Chlorella werkt als een sterke antioxidant en beschermt tegen ouderdomsverschijnselen.

Biodream Chlorella wordt onder zeer strenge specificaties in Japan geproduceerd waarbij gebruik gemaakt wordt van geavanceerde micro-filtersystemen zonder gebruikmaking van chemicaliën. Een uitstekend voedingssupplement voor iedereen.

Dosering

Gemiddeld 10 tot 15 tabletjes in de ochtend met water innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Ingredienten

Samenstelling
Bevat 2000mg Chlorella per dosering van 10 tabletten.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Biodream Chlorella Tabletten 350CP?

Meer uit ons assortiment