Hoofdpagina>Make-up>Cc cream

Biodermal CC Fluide Met P-CL-E 50ML

Camoufleert oneffenheden en roodheid

Korting 25%
30,00 22,50
  • Merk:  Biodermal 
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 8710537040869
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Biodermal CC Fluide Met P-CL-E combineert de probleemoplossende werking van P-CL-E fluïde met unieke licht reflecterende CC-pigmenten. De fluïde camoufleert kleine oneffenheden en roodheid en passen zich aan iedere huid tint aan. Biodermal CC Fluide Met P-CL-E frist de huid op en geeft deze een natuurlijke, gezonde en egale kleur. Tegelijkertijd ondersteunt de P-CL-E CC-fluïde het natuurlijk herstellend vermogen van de huid bij de meest uiteenlopende huidproblemen, zoals een kwetsbare, gevoelige huid en een onrustig, vlekkerige of veeleisende huid.

- Unieke licht reflecterende CC-pigmenten (Colour Correction) camoufleren kleine oneffenheden en roodheid en passen zich aan iedere huidteint aan.
- Plantaardig Ceratonia-extract vormt een beschermend laagje op de huid. Hierdoor wordt de huid geholpen zichzelf te beschermen en wordt haar natuurlijke weerstand versterkt.
- Natuurlijke en huideigen glycoproteïnen en Vitamine E stimuleren het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.

Hoe te gebruiken?
Voor optimale verzorging Biodermal CC Fluide Met P-CL-E licht inmasseren op een schone en droge huid. De fluïde kan dagelijks worden gebruikt. De CC-fluïde kan zowel direct op de huid alsmede ook over een laagje serum en/of dagverzorging aangebracht worden.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Biodermal CC Fluide Met P-CL-E 50ML?