Hoofdpagina>Babyverzorging>Babyvoeding>Babymaaltijd

Biobim Groentehapje Pompoen- Bloemkool 6mnd 200GR

Groentehapje van biologisch-dynamische kwaliteit

1,55

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Biobim 
 • Inhoud: 200GR
 • EAN: 8713445091275
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Biobim Groentehapje Pompoen- Bloemkool 6mnd bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van biologisch-dynamische landbouw. Een lekker hapje zonder toevoegingen. Ontdek ze allemaal! Biobim Groentehapje Pompoen- Bloemkool 6mnd is geschikt voor kindjes van 6 maanden en ouder.

  Etiket

  Ingredienten:
  Pompoen (75%), bloemkool (16%), water, koolzaadolie


  Vragen & Antwoorden
  Hoe lang mag een potje Biobim worden bewaard?
  Ongeopend is een potje Biobim houdbaar tot de datum die op de deksel staat vermeld. Als het potje is geopend mag het in de koelkast worden bewaard. Het moet dan goed worden afgesloten en binnen 48 uur worden gebruikt. Ongeopende potjes zijn zo goed luchtdicht afgesloten dat je ze gewoon in een keukenkast kunt bewaren. In de koelkast mag uiteraard wel, maar is beslist niet nodig. Geopende potjes moet je wel altijd in de koelkast zetten.
  De potjes van Biobim hebben een soort garantie deksel. Indien vóór het openen de deksel klikt bij indrukken, de inhoud niet gebruiken.
  Hoe kan ik het beste starten met bijvoeding?
  Tussen de vier en zes maanden kun je beginnen met bijvoeding als het toevoegen van Biobim Baby rijstemeel aan de borstvoeding of flesvoeding. Het eerste groente- of fruithapje kan worden geïntroduceerd. Het is het beste te beginnen met één soort groente of fruit. Zo kan je baby langzaam wennen aan nieuwe zachte smaken. Als het goed gaat kunnen er ook andere smaken worden geprobeerd.

  Heeft u een vraag over Biobim Groentehapje Pompoen- Bloemkool 6mnd 200GR?

  Andere artikelen uit deze categorie:

  Artiken 1-4van 78